SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Simona Halep - Viktoria Kuzmova se joacă miercuri: organizatorii au anunțat ora exactă, meciul va fi liveTEXT » Halep și Begu intră pe teren și în proba de dublu

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 07 mai 2019 18:59

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) o va înfrunta pe slovaca Viktoria Kuzmova (20 de ani, 46 WTA) în optimile de finală ale turneului Premier Mandatory de la Madrid. Partida e programată miercuri de la ora 13:00.

Halep și Kuzmova vor deschide ziua de miercuri pe arena centrală „Manolo Santana”. 

Kuzmova este o dreptace cu un joc agresiv și un serviciu pe măsură, ajutată și de cei 12 centimetri în plus la înălțime pe care îi are față de Simona Halep. La Madrid a învins două jucătoare cu nume în circuit, pe nemțoaica Julia Goerges (17 WTA), scor 7-5, 6-4, și pe Carla Suarez Navarro (27 WTA), scor 6-4, 7-6(2).

Halep joacă și la dublu

Halep va intra concura mâine și în proba de dublu, alături de Irina Begu. Româncele vor înfrunta principalele favorite ale turneului, pe cehoaicele Barbora Krejcikova și Katerina Siniakova. Partida e a treia de pe terenul cu numărul 4 și va începe în jurul orei 17:00.

Vezi și: 

CALCULE. Naomi Osaka s-a calificat în „optimi” la Madrid » Simona Halep e singura care îi mai poate lua locul 1 WTA

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
347655969058390
Ion Popescu  •  08 Mai 2019, 11:14

Meci interesant si la dublu. Locul 288 versus locul 1 mondial (Halep vs Siniakova). Simona a reusit un unicat : a urcat 127 locuri WTA dublu ! Mi se pare imposibil sa castige la dublu. Cele doua meciuri sunt practic unul dupa altul.

merace
merace  •  07 Mai 2019, 21:24

E prima lor intalnire. Kuzmova are 20 de ani si promite. Ar putea fi un meci de 3 seturi, dar experienta si forta Simonei sper sa invinga! HAI SIMONA!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează