SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP LA ARENA NAȚIONALĂ // VIDEO Simona Halep n-a uitat de cei care au contestat-o înainte să câștige la Wimbledon » Ce mesaj le-a transmis

Simona Halep // FOTO: Bogdan Buda
Simona Halep // FOTO: Bogdan Buda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iulie 2019 22:29

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA), a prezentat pe Arena Națională trofeul câștigat la Wimbledon, în fața a zeci de mii de fani. (Detalii AICI)

La finalul ceremoniei, Simona Halep a avut un mesaj pentru cei care au criticat-o pentru startul slab de sezon. 

 

Le mulțumesc celor care au căzut pe gânduri după prestația mea din primele 6 luni ale anului. M-au motivat și mi-au arătat că trebuie să merg mai departe, să muncesc mai mult și să realizez ce nimeni nu și-a închipuit în țara asta.

Câștigând, cred că am inspirat mulți oameni. Când crezi în tine, ai o șansă mai mare să realizezi ce îți propui. Orice e posibil dacă credem în noi”, a spus Simona Halep.

Până la Wimbledon, Simona nu a câștigat niciun trofeu în 2019, iar cele mai bune rezultate au fost finala la Madrid, pierdută cu Kiki Bertens, 4-6, 4-6, și finala de la Doha, unde a fost învinsă de Elise Mertens, 3-6, 6-4, 3-6.

Vezi și:

VIDEO Simona Halep, moment emoționant! Campioana de la Wimbledon a cântat imnul României

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
bazinga
bazinga  •  18 Iulie 2019, 16:07

ACUM IUBESTE SI IARBA....DESI INAINTE DE WIMBLEDON,ISI LUASE MASURI DE SIGURANTAIN CAZ DE ESEC.....SI SPUNEA CA VREA SA SE ""CILAIE""...ADICA SA ***MENTA!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andueos
andueos  •  18 Iulie 2019, 14:27
Postat de Claudia Bolba pe 18 Iulie 2019, 12:37

si Roland Garros? acela nu a fost castigat anul trecut? Cum puteti scrie asa ineptii ca Simona nu a castigat nimic pana la Winbledon!

De ce te agiti precum coca-cola? Citeste mai bine inainte sa dai cu parul... oamenii au scris ca Simona nu a castigat nimic IN 2019, nu PANA in 2019.... e o mica, mare diferenta.

907349729387458
Iuliu Ciura  •  18 Iulie 2019, 13:29

Mea culpa, si eu am fost printre cei care si-au pierdut increderea in Simona. M-am inselat !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează