SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN 2020 // Cuvântul buclucaș din conferință: „L-am folosit pentru a arăta că sunt mai relaxată”

Articol de - Publicat luni, 20 ianuarie 2020 08:00

AUSTRALIAN OPEN 2020. La startul sezonului 2019, Simona Halep (28 de ani, 4 WTA) a spus că îl va aborda într-o dispoziție „chill” și că se va bucura mai mult de tenis. Întrebată la Melbourne cum va fi 2020 pentru ea, a oferit o lămurire asupra termenului folosit. 

  • Simona Halep (28 ani, locul 4 WTA), va debuta la Australian Open marți, 21 ianuarie, împotriva lui Jennifer Brady (24 de ani, locul 49 WTA). Organizatorii încă nu au anunțat ora de start a meciului. 

Cuvântul chill a fost luat puțin în sens greșit”, a pornit ea, zâmbind. „Era vorba doar despre ușurarea simțită după ce câștigasem primul turneu de Mare Șlem cu un an înainte. Am folosit acel cuvânt pentru a arăta că sunt mai relaxată în legătură cu rezultatele. Nu a fost însă un an de detașare, am muncit mult. A fost grozav fiindcă am câștigat Wimbledonul și nu mă așteptam la asta”, a declarat Halep. 

Simona Halep, mai motivată la acest Australian Open

„Acum însă mă simt motivată. Am lucrat mult în presezon. Sunt mai pregătită decât anul trecut, dar nu poți vedea totul de la primele meciuri sau în prima lună. De aceea anul acesta iau tabloul mai larg și voi vedea cât de bună pot să fiu”, a încheiat Simona. 

19 victoriiși 9 înfrângeri reprezintă bilanțul Simonei Halep în participările de până acum la Australian Open, din 2011 încoace

Vezi și:

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Sportiva noastră nu a uitat finală pierdută în 2018 la Melbourne: „Mereu o amintire pozitivă”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
bazinga
bazinga  •  20 Ianuarie 2020, 10:21

LASATI-O CA SE ""CHILAIE"" PANA LA PRIMUL MECI!DUPA MECI,SE VA ""CHILAI"" DEFINITIV LA ACEST TURNEU....Incet,dar sigur....steaua ei va apune....

dubluv
dubluv  •  20 Ianuarie 2020, 08:30

GSP, vezi ca a castigat Cirstea.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează