SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2020

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Alex Corretja, impresionat de Simona Halep: „Nu vrei să dai peste ea în turneu” » Schimbarea care l-a dat pe spate

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 ianuarie 2020 13:18

Simona Halep (28 de ani, 4 WTA) va juca săptămâna viitoare la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. 

Simona Halep (28 ani, locul 4 WTA), va debuta la Australian Open marți, 21 ianuarie, împotriva lui Jennifer Brady (24 de ani, locul 49 WTA). Organizatorii încă nu au anunțat ora de start a meciului.  

Simona Halep, lăudată de Alex Corretja  

Alex Corretja, dublu finalist la Roland Garros, a lăudat-o pe Simona Halep, chiar dacă jucătoarea noastră a fost eliminată după două meciuri la Adeialde de Aryna Sabalenka (21 de ani, 12 WTA), scor 4-6, 2-6. 

„Simona s-a întors la Darren Cahill. Asta este o veste importantă, pentru că se cunosc foarte bine și sunt sigur că este o decizie foarte bună. Din câte am văzut, s-a concentrat foarte mult pe sezon și este o jucătoare cu experiență. Știe că a fost numărul unu mondial și că a mai câștigat Grand Slam-uri. Asta îi oferă relaxare. 

Ce s-a întâmplat anul trecut e de necrezut. A avut un sezon minunat. Simona este una dintre jucătoarele din turneu pe care nu ai vrea să o ai ca adversară. Este foarte inteligentă! E mai agresivă ca înainte”, a declarat Alex Corretja pentru Eurosport. 

Rezumatul meciului Simona Halep - Aryna Sabalenka  

Citește și: 

Trupa micșorată » Doar trei românce pe tabloul principal la Australian Open

VIDEO Simona Halep: „Darren Cahill m-a învățat să glumesc! Vreau să câștig Australian Open pentru el”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
1578362032478810
Tihamér Takó  •  19 Ianuarie 2020, 10:13

Corretja a vorbit de Halep 2018.Momentan Halep nu mai reprezinta o forta de neinvins:orice jucatoare tinara,ca Vondrousova, Yastremska, Rybakina,Kenin,Osaka,Sabalenka,Barty Anisimova,etc...pot castiga cu Halep! In anul precedent a reusit sa castige un singur turneu,si a fost invinsa de jucatoare mai slab cotate .Ea a ajuns intr-un regres ireversibil cu sau fara Cahill.

ray51
ray51  •  19 Ianuarie 2020, 08:59

Schimbare care 'l-a dat pe spate'. Pe tine? Mai omule, pe Iuruc poate!...

831709840320052
Ba Banu  •  19 Ianuarie 2020, 00:13

adevarul e ca bazinga, bullet... si miki sunteti acelasi troll nerusinat. oricat iti vei pierde timpul aici si pe alte situri, tot nu vei convinge o lume intreaga cu aceste aberatii...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează