SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Cum arată partenerul ideal de antrenament: „Să fie puternic, să aibă tot pachetul”

Articol de - Publicat duminica, 19 ianuarie 2020 17:11

Simona Halep (28 de ani, 4 WTA) e pregătită de Australian Open. Înaintea turneului, românca a vorbit despre cum trebuie să arate partenerul ideal de antrenament.

  • Simona Halep (28 ani, locul 4 WTA), va debuta la Australian Open marți, 21 ianuarie, împotriva lui Jennifer Brady (24 de ani, locul 49 WTA). Organizatorii încă nu au anunțat ora de start a meciului. 

Halep a detaliat într-o conferință de presă susținută la Melbourne ce căsuțe trebuie să bifeze partenerul de antrenament pentru a-i fi de folos. „Să joace ceva mai plat, așa cum o fac fetele din circuit, pentru că dacă lovește normal, ca un băiat, top-spin-ul e prea greu și nu obții ritmul cu care ești obișnuită”, e prima condiție. 

Simona Halep: „E nevoie de tot pachetul”

„Să fie puternic, să se deplaseze bine fiindcă uneori trebuie să se antrenezi ca să deschizi terenul, să servească bine, deoarece la acest nivel fetele o fac foarte bine, returul e foarte important, să stai cât mai aproape de linia de fund, din nou pentru că fetele sunt înalte, fac pasul în față și iau returul repede. E nevoie să aibă tot acest pachet pentru a fi un bun hitting partner”, a încheiat Halep, care în ultimul an a folosit aproape exclusiv jucători puși la dispoziție de fiecare turneu la care a participat.

Vezi și:  

John McEnroe laudă schimbarea masivă făcută de Simona Halep: „A crescut mult! A învățat să facă asta și de aceea are 2 Grand Slam-uri”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  19 Ianuarie 2020, 18:36

No problem....vine Toni cu TOT PACHETUL!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează