SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // FOTO Kazahstanul, țara adversarei Simonei, dă cea mai sexy jucătoare din lume: „Lumea spune că sunt un sex simbol?”

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 ianuarie 2020 21:02

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) o va înfrunta pe kazaha Yulia Putintseva (25 de ani, 38 WTA) în turul III de la Australian Open. 

Anastasia Episheva este cea mai sexy jucătoare de tenis din Kazahstan, considerată la un moment dat în spațiul ex-sovietic urmașa Mariei Sharapova. 

  • Partida Halep - Putintseva va avea loc sâmbătă dimineața, la ora 03:30, în direct pe Eurosport 1

Anastasia nu și-a atins potențialul în tenis, dar a rămas în centrul atenției datorită aspectului fizic.

„Primii pași în tenis i-am făcut în Rusia, la St. Petersburg. Am participat la o competiție cu cele mai bune jucătoare din zonă și am bătut tot. Aveam o mamă înnebunită după sport, ea m-a împins spre asta. La 4 ani mi-a pus racheta în mână.

Cea mai mare realizare a carierei a fost cea de «Primă Rachetă» în țara mea natală, Kazahstan. Antrenorii de acolo mă văzuseră și mi-au propus să mă pregătesc cu echipa națională, în Elveția. Din păcate a trebuit să ne mutăm în Rusia, din cauza unor probleme personale”, declarat Episheva în 2019.

+9 FOTO

„Lumea mă consideră un sex simbol? Mă simt flatată dacă cineva chiar a spus asta. Orice femeie în situația mea s-ar simți așa”
Anastasia Episheva

Vezi și: 

Simona Halep - Yulia Putintseva // VIDEO „Te simți vânată de aceste jucătoare?” » Răspunsul sincer oferit de Halep la ultima conferință de presă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează