SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Micile superstiții de zi cu zi » Cum arată micul dejun al Simonei: „De două săptămâni mănânc același lucru”

Articol de - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2020 17:18

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) a învins-o pe Anett Kontaveit (24 de ani, 31 WTA), scor 6-1, 6-1, și s-a calificat în semifinalele Australian Open 2020. Campioana de la Wimbledon a recunoscut că urmează unele rutine care i-au asigurat confortul la Melbourne.

  • Simona Halep va juca în semifinalele Australian Open 2020 cu spanioloaica Garbine Muguruza (32 WTA, 26 de ani). Meciul are loc joi dimineață, de la 06:30, și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Eurosport.

„Ei bine, am jucat bine, nu?”, a răspuns Simona zâmbind la prima întrebare din conferința de presă, despre ce a mâncat la micul dejun. „Același lucru. Am două săptămâni în care am mâncat același lucru, șuncă și brânză”, a detaliat. Românca nu este singura care se simte bine urmând aceiași pași, pe cât posibil, în fiecare zi, asigurându-și o rutină confortabilă atâta vreme cât lucrurile merg bine.  

Dincolo de păstrarea acelorași lucruri în meniul de dimineață, ea a mers la cumpărături, atunci când timpul i-a permis, după fiecare victorie. „Mă plimb prin oraș, îmi place să văd oameni, iar după acest meci o să merg să-mi cumpăr ceva ca să fiu motivată pentru următorul”, spunea ea la capătul partidei cu Elise Mertens, din optimile de finală. 

Simona Halep, conferințe deschise

Ascult muzică în camera mea”, a mai povestit ea, adăugând că „e ca o superstiție, sunt aceleași trei melodii pe care le ascultam la Wimbledon, le pun și acum, poate funcționează. Cam atât, destul de simplu”.  

Nu e prima dată când Simona dezvăluie asemenea lucruri. Tema shopping-ului a apărut deseori în discuțiile mai relaxate de după meciuri sau în conferințele de presă. Ea a spus că nu caută neapărat ceva anume, doar merge din magazin în magazin și dacă îi atrage atenția ceva, atunci cumpără, „lucruri obișnuite”. În 2014, după turneul de la Stuttgart, unde nu avusese prea mare succes, își luase o mică bijuterie, o cheiță de aur. „Sper să fie cheia succesului”, spunea ea atunci pentru Gazetă, și chiar așa a fost deoarece curând au urmat finalele din capitala Spaniei și de la Roland Garros. 

VIDEO // Simona Halep vs Garbine Muguruza

Vezi și: 

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Nick Kyrgios are o favorită certă la Melbourne: „Sută la sută va lua trofeul!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
972520872778599
Carlos Mendoza  •  29 Ianuarie 2020, 20:56

Pro-Funda, n-ai ce zice...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează