SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Retragerea Carolinei Wozniacki a pus-o pe gânduri pe Simona: „Am vorbit cu fratele meu, voi spune gata și voi dispărea din tenis”

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 ianuarie 2020 09:51

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) a trecut de kazaha Yulia Putintseva (38 WTA), scor 6-1, 6-4, și s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open. 

  • Simona Halep va juca în optimile de finală cu belgianca Elise Mertens (17 WTA). Partida se va juca luni, la o oră ce urmează a fi stabilită de organizatori. 

Australian Open a fost ultimul turneu din cariera lui Caroline Wozniacki. Simona Halep a comentat faptul că daneza a ales să se retragă la vârsta de 29 de ani. 

„Are 29 de ani, sunt aproape. Glumesc, sper să nu fie cazul meu. Sincer, chiar vorbeam cu fratele meu despre asta zilele trecute. Nu știu ce să spun, dar probabil voi face la fel ca ea. Voi anunța că este ultimul turneu și atât. Voi spune gata și voi dispărea din această lume.  

Nu pot spune că ăsta este sau nu ultimul an, pentru că mă răzgândesc destul de des. Nu e un lucru bun”, a declarat Halep într-o conferință de presă. 

Halep, impresionată de Coco Gauff

Cori „Coco” Gauff (15, ani, 67 WTA) a învins-o pe Naomi Osaka (4 WTA, 22 de ani), scor 6-3, 6-4, și s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open.

„E un mixt aici, cu o jucătoare de 15 ani care câștigă meciuri la un turneu de Mare Șlem și face ca totul să pară atât de ușor. Ce face Coco Gauff e extraordinar. Sunt sigur că a căpătat multă experiență. 

Se întâmplă lucruri bune. E foarte drăguț să aud că revine și Kim Clijsters. Am pierdut singurul meci cu ea. Sper să am ocazia să mă răzbun, e unul dintre modelele mele. M-a făcut o jucătoare mai bună”, a comentat Simona situația din circuit. 

VIDEO // Punctul decisiv al meciului Halep - Putintseva

Rezumatul VIDEO

Vezi și: 

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Elise Mertens, adversara din „optimi”» Prima reacție a Simonei după aflarea veștii

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
120869688446671
Horia Radu  •  25 Ianuarie 2020, 19:27

După cum joacă acum, probleme va avea doar cu australianca Barty in finala!

347655969058390
Ion Popescu  •  25 Ianuarie 2020, 16:38

Retragerea Simonei face victime coletarale. Haterii veninosi isi pierd locul de minca si pleaca la cersit pentru o bucata de paine.

347655969058390
Ion Popescu  •  25 Ianuarie 2020, 16:35

Daca a vorbit cu fratele, gata, s-a decis, dar e timp de razgandit ! !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează