SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

SIMONA HALEP LA MIAMI. Traseu de foc pentru Simona Halep și Irina Begu » Când joacă cele două și ce meciuri au până în finală

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 martie 2018 08:55

Simona Halep, locul 1 WTA, a decis să participe și în proba de dublu a turneului de la Miami.

Simona Halep va face din nou pereche cu Irina Begu, așa cum s-a întâmplat la turneele de la Shenzen și Indian Wells. În primul tur, Simona Halep și Irina Begu vor juca împotriva perechii Julia Goerges - Bethanie Mattek-Sands. Meciul se va juca joi seară, organizatorii urmând să anunțe ora de start.

Mattek-Sands revine pe teren după accidentarea gravă la genunchi, de la Wimbledon 2017, când în setul trei al meciului cu Sorana Cîrstea s-a prăbușit pe teren urlând de durere.

În turul doi, Halep și Begu ar putea da peste favoritele 5, Barbora Strycova și Andrea Hlavackova, care joacă în primul meci cu perechea Raquel Atawo/Anna-Leno Groenfeld.

În sferturi, româncele pot da peste favoritele 3, Gabriela Dabrowski și Yi-Fan Xu, iar în semifinale le-ar putea aștepta a doua pereche favorită Hao Chan/Latisha Chan.  Principale favorite ale probei de dublu sunt Ekaterina Makarova și Elena Vesnina, cu care Halep și Begu pot juca în finală.

Raluca Olaru și Olga Savciuk joacă în turul I cu perechea Vania King/Katarina Srebotnik, iar Monica Niculescu face pereche cu Su-Wei Hsieh, cele două duelându-se în turul I cu perechea Katerina Bondarenko/Aleksandra Krunici. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
arsenie_pafnutie
arsenie_pafnutie  •  21 Martie 2018, 15:28

*** iar se face de ras

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anne1970_ar
anne1970_ar  •  21 Martie 2018, 12:16

Din pacate pierd din turul intai...

tihi
tihi  •  21 Martie 2018, 12:12
Postat de Ba Banu pe 21 Martie 2018, 11:54

Tihi, daca tot etalezi rankul oponentelor la dublu de ce nu "joci" fairplay sa menționezi și pe cel al echipei noastre !?! Deasemenea e o ciudățenie ce faci că intri si-ti pierzi timpul pe toate siturile că sa o denigrezi pe simona. Sincer, te faci de ras cu obsesia asta lipsită de productivitate. N-ai să reușești niciodată să schimbi mentalitatea cuiva cu un astfel de negativism destructiv. Foloseșteti energia în alt fel. Ia și ajută pe un bătrân. Ia și petrece timp cu cineva din familie. Donează pt autism etc etc. Fa ceva sa te simți mândru.

Hai sa-ti fac pe plac: Begu este pe locul 27 iar Halep pe locul 87 !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează