SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MONTREAL

SIMONA HALEP LA MONTREAL. liveTEXT de la 01:30 » Simona Halep și-a aflat adversara din turul II de la Montreal! Când are loc meciul + Cu cine joacă alte două românce

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 august 2018 08:52

Simona Halep, 26 de ani, locul 1 WTA, și-a aflat adversara din turul II al turneului Rogers Cup, de la Montreal. Simona Halep se va duela cu Anastasia Pavlyuchenkova, 27 de ani, locul 28 WTA.  

  • Meciul Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova va avea loc în această noapte, la 01:30, ora României. Partida va fi în direct pe TV Digi Sport 1 și liveTEXT pe GSP.RO

Rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, 27 de ani, a trecut fără emoții în turul I de americanca Christina McHale, locul 98 WTA, scor 6-3, 6-2. Simona Halep nu a jucat în turul I.

Acesta va fi al optulea duel direct între cele două jucătoare, precedentele șapte meciuri fiind câștigate de Halep. Ultima partida a avut loc la Roma, în 2017, când jucătoarea noastră a câștigat în trei seturi, 6-1, 4-6, 6-0.

Cine se va impune în duelul Halep - Pavlyuchenkova va juca în turul II cu învingătoarea meciului Sorana Cîrstea - Venus Williams.

Alte două românce joacă

Prima reprezentantă a României care va juca azi este Mihaela Buzărnescu, 30 de ani, locul 20 WTA. Acesta se va duela cu Elina Svitolina, locul 5 WTA. Meciul va începe în jurul orei 19:30 și va fi în direct pe TV Digi Sport 2.

De la ora 01:30 va avea loc și meciul dintre Sorana Cîrstea și Venus Williams, care va avea loc pe terenul central. Partida va fi în direct tot pe TV Digi Sport 2.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
albanezulvesel
albanezulvesel  •  09 August 2018, 01:00

cine cumpara borcane?

lapusneanul
lapusneanul  •  08 August 2018, 17:24
Postat de magura pe 08 August 2018, 15:25

Deci sa inteleg ca ambele meciuri sunt transmise de acelasi post de televiziune, de la aceeasi ora? Tareeee... adica, un fel de cuplaj... :))))))))))))))))

da, si cuplajul are loc pe terenul central, vor juca pe latul terenului:)

magura
magura  •  08 August 2018, 15:25
Postat de ios_ge pe 08 August 2018, 13:02

Exemplu de profesionalism gazetaresc marca gsp: 1. "Meciul Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova va avea loc în această noapte, la 01:30, ora României. Partida va fi în direct pe TV Digi Sport 2." 2. "De la ora 01:30 va avea loc și meciul dintre Sorana Cîrstea și Venus Williams, care va avea loc pe terenul central. Partida va fi în direct tot pe TV Digi Sport 2." Voi cititi bre ce scrieti? Sau scrieti numa' ca s'aiba bajetii hartie pentru impachetat guvizi?

Deci sa inteleg ca ambele meciuri sunt transmise de acelasi post de televiziune, de la aceeasi ora? Tareeee... adica, un fel de cuplaj... :))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează