SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

SIMONA HALEP LA TURNEUL CAMPIOANELOR // Primele măsuri după eșecul cu Svitolina » Ședință cu Darren Cahill: „Trebuie să facem ceva!”

Articol de - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 18:24

Simona Halep (5 WTA, 28 de ani) a pierdut meciul cu Elina Svitolina (8 WTA, 25 de ani), scor 5-7, 3-6, în Grupa Mov de la Turneul Campioanelor.

  • Halep o va înfrunta vineri, la o oră ce urmează a fi stabilită de organizatori, pe Karolina Pliskova (27 de ani, 2 WTA), într-un meci decisiv pentru calificarea în semifinale.

Halep e conștientă că e nevoie de ceva în plus pentru a avea mai mult succes în condiții similare cu cele de la WTA Finals. Pe parcursul unui sezon nu sunt decât 6 turnee disputate pe hard indoor, iar ea nu mai jucase un meci pe această suprafață din februarie, de la întâlnirea de Cupa Fed contra Cehiei, de la Ostrava. 

La Turneul Campioanelor, cu excepția ediției din 2014, când a adunat 3 victorii, la celelalte a câștigat doar câte un meci. „Trebuie să fac ceva pentru a putea învinge în asemenea partide”, a spus ea. „Tactic trebuie să fac ceva diferit. Am vorbit cu Darren după meci. Sunt lucruri pe care le pot schimba, a încercat deja. Am dat niște scurte, unele nu prea grozave. Dar sunt un plus”, a spus Simona. 

Ascultă mai mult 

Întrebată cum a crescut parteneriatul dintre ea și Cahill de-a lungul anilor, campioana de la Wimbledon a spus că „acum ascult mai mult. Înțeleg mai bine ce vrea să facă el cu jocul meu. Sunt într-o poziție bună. Sper să pot face tot ce îmi sugerează”. Și a punctat din nou cât de importantă e revenirea lui în echipă. „Simt că îmbunătățesc ceva în fiecare zi. E ca începutul unei relații noi între jucător și antrenor”.

Rezumatul meciului dintre Halep și Svitolina

Vezi și:

SIMONA HALEP LA TURNEUL CAMPIOANELOR // Halep, favorită să ajungă pe podium în clasamentul WTA! Ce trebuie să facă pentru a termina săptămâna pe locul secund

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
10155633308976552
Cornel Perju  •  01 Noiembrie 2019, 01:07
Postat de cri5ti pe 30 Octombrie 2019, 19:49

Nu ești o mare campioana.. asta e problema.. ca de altfel toate jucătoarele din circuitul feminin. Nu mai exista una foarte constanta și despre care sa poți zice ca e o mare favorita și o mare campioana.. *** Serena.. a fost o mare campioana, dar poate și din prisma faptului ca fizic era peste oricare din circuitul feminin..

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  31 Octombrie 2019, 13:12
Postat de bijoan78 pe 30 Octombrie 2019, 21:19

Cum a pierdut Simona un meci au si aparut mancatorii de *** ... Cand a batut-o pe dulapul de Andreeasca si-au inghitit limba. Natie de curcani!

Care dulap, mai 'curcanule'!!!

1017226401642400
Giorgio Rizzo  •  31 Octombrie 2019, 00:58
Postat de Lica Dumitriu pe 30 Octombrie 2019, 20:02

Am stiut ca va pierde .Doresc f mult ca Karolina sa o bata . halepa este o campioana ,dupa bani .

Serios Lica, esti si tu vreun Oracol ?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează