SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Simona Halep la US Open // VIDEO Halep, pusă în dificultate de o întrebare despre Bianca Andreescu: „Nu suntem prietene”

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 august 2019 10:19

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a fost pusă un pic în încurcătură de reporteri la US Open, la conferința dinaintea debutului. 

  • Simona Halep va debuta marți la US Open, cu americanca Nicole Gibbs (135 WTA). Detalii, ora de start, AICI!
  • Bianca Andreescu începe tot marți. Adversara îi va fi americanca Katie Volynets (17 ani, 407 WTA).

Simona a fost întrebată despre relația pe care o are cu Bianca Andreescu (19 ani, 15 WTA). 

„O cunoști destul de bine pe Bianca. Obișnuiți să vă antrenați împreună”, a spus unul dintre reporterii prezenți în sală. 

Halep a făcut o expresie de mirare și a tăiat din start elanul jurnalistului: ,„Doar o dată ne-am antrenat amândouă”. 

A adăugat: ”Despre Bianca am spus mereu că e o luptătoare. Merită tot ce i se întâmplă. Nu renunță niciodată. Nu avem o legătură specială, nu suntem prietene. I-am spus în urmă cu trei ani că trebuie să facă pasul la profesioniști, dar atât. Nu e meritul meu. E o jucătoare care poate câștiga multe”, a declarat Halep într-o conferință de presă susținută la New York. 

Simona Halep și Bianca Andreescu se află pe aceeași jumătate de tablou și se pot înfrunta în optimile de finală ale competiției.

Conferința Simonei Halep

VEZI ȘI: 

SERENA WILLIAMS - MARIA SHARAPOVA // Promisiunea făcută de americancă: „Nu voi mai pierde vreodată în fața acelei ticăloase!” 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1764563320463131
Nicu Lupu  •  25 August 2019, 15:25

Petre Tzutzea , se pare că comentariile tale sunt extrem de valoroase , din moment ce îți dai mai mereu citate din ele ...Se pare...Altă treabă nu ai ?

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  25 August 2019, 14:22

Esti dus cu pluta! Din pacate, prostia nu doare dar nici nu se vindeca, nascut prost, mort prost!

104354204195252
Pierre Tzutzea  •  25 August 2019, 12:10
Postat de Pierre Tzutzea pe 25 August 2019, 12:07

Bianca este alt aluat. A muncit mult fara sa aiba sprijinul printului Sturdza si banii tatacai gen Halep. NU a afirmat niciodata ca tara nu a facut nimic pentru ea. Si apoi se simte romanca si se simte asta in mai tot ce face. Este alt aluat si bunul simt este clar. Cit despre Halep cred ca va ajunge doar Becali sa se roage si cei din comunitatea lor care nu au respect pentru romanii care le-au dat adapost. Pentru ei un Eminescu , Blaga , Enescu sau Brancusi sau Brancoveanu nu inseamna nimic pentru ca asa a spus Becala ca nu se roaga pentru romani . Sa fie la ei!

si inca ceva. canada nu a facut fieste pe stadioane pentru tot ce a cistigat pustoaica de origine romana bianca alexandrescu. si spune mult acest mod de manifestare gen evul mediu la care niste farsori politicieni cu aere nationaliste au dorit sa isi traga capital politic. halep a avut insa dorinta de a fi cea mai mare cea mai tare din parcare uitind de comaneci de nastase de pataichin si alti mari sportivi romani. pentru mine a fost o rusine maicu seama ca "tara nu a facut nimic pentru ea" dupa cum spunea uitind ca le-a dat cel putin adapost.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează