SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON. Marele Boris Becker lansează o dezbatere interesantă: "Se teme de revenirea superstarului?!"

Simona Halep FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 09 iulie 2018 18:15

Boris Becker, analist BBC pe timpul ediției de Wimbledon, crede că eliminarea prematură a capilor de serie poate fi cauzată de presiunea pusă de revenirea Serenei Williams. 

"Nu prea înțeleg ce s-a întâmplat pe tabloul fetelor. Poate este efectul revenirii Serenei Williams. Se teme toată lumea de revenirea superstarului?

În cazul Simonei e și mai ciudat. Ar fi trebuit să vină cu un moral bun. A reușit în sfârșit să câștige un turneu de Mare Șlem. Era firesc să sărbătorească o săptămână sau 10 zile, apoi să revină la antrenament. Ăsta este Wimbledon! Trebuie să fii pregătit să joci cel mai bun tenis de care ești capabil", a declarat Becker pentru BBC.

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a pierdut surprinzător în turul 3 de la Wimbledon, scor 6-3, 4-6, 5-7, în fața lui Su-Wei Hsieh (32 de ani, 48 WTA).

6 trofee de Mare Șlem are Boris Becker în palmares (3 la Wimbledon, 2 la Australian Open și unul la US Open)

 Vezi și: Multipla campioană de Grand Slam s-a dat cu capul de masă și a acuzat-o pe Halep de lipsă de profesionalism: "Nu poți spune așa ceva!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
bodrin
bodrin  •  09 Iulie 2018, 22:20

La cât de leșinate s-au dovedit fetele din partea de sus a clasamentului WTA, mai mult ca sigur că Serena va câștiga din nou turneul. Dacă nu se va retrage ...

merace
merace  •  09 Iulie 2018, 21:12
Postat de Gigli Papastratos pe 09 Iulie 2018, 20:57

A fi fost un mare tenismen nu implica a fi si-un mare phiholog. Adica fiindu-i frica sa n-o ia de la Serena, Halep a preferat s-o ia de la MaoZedonga asta? Becker n-a lansat o dezbatere, a lnsat o mare prostie si voi ati halit-o.

Su-wei Hsieh nu e din China comunista, ci din Taiwan, acea insula chinezeasca unde Mao nu a reusit sa se impuna si a ramas capitalista tot timpul...

merace
merace  •  09 Iulie 2018, 21:08
Postat de merace pe 09 Iulie 2018, 21:07

Poate ca toate fetele astea nu au pierdut devreme fiindca se temeau de Serena, ci fiindca e singurul lor mod de a protesta contra organizatorilor care au favorizat-o clar pe Serena dandu-i pozitie de favorita 25. Ce-ar fi ca Serena sa nu intalneasca nicio favorita si sa ia titlul?! Cat de tare ar fi revenirea ei cu favoritism?! In sferturi joaca cu Giorgi, care nu e favorita, iar in semifinale, ce-ar fi daca invingatoarea dintre Bertens si Goerges (ambele favorite) se va retrage inainte de meci?! Iar finala sa o joace cu Cibulkova, si ea nefavorita (dar ar fi fost favorita 32 daca nu primea Serena cadoul de favorita 25 de la organizatori). Cibulkova deja eliminat 3 favorite pe traseul ei, iar pana la finala trebuie sa mai bata 2. Serena, cate favorite a intalnit?!

corectez: Cibulkova deja a eliminat 2 favorite pana acum, Konta si Mertens.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează