SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON. Detaliu vital! Martina Navratilova înainte de Wimbledon: "Asta ar putea s-o avantajeze pe Simona Halep, doar sper să nu fi petrecut prea mult" » Pe cine vede favorită la Londra

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iunie 2018 15:32

Martina Navratilova, 61 de ani, fost lider WTA și câștigătoare a 18 titluri de Grand Slam, a vorbit despre șansele Simonei Halep la Wimbledon.

"Cu vremea caldă de la Londra, mă aștept ca mingea să sară mai mult decât de obicei pe iarbă. Asta ar putea s-o ajute pe Simona Halep, căreia i-ar conveni ca mingea să sară mai mult. Asta ar face jocul mai încet, ceea ce înseamnă că ea ar putea alerga mai mult în defensivă. 

Simona nu a câştigat Wimbledonul, dar odată cu succesul său de la Paris a scăpat de presiune. Acum, că nu mai are presiunea de a nu fi câştigat un Grand Slam, ar trebui să poată juca tenisul său cel mai bun. Sper doar că nu a petrecut prea mult", a declarat Martina Navratilova, potrivit site-ului oficial al WTA.

  • Simona Halep va fi pentru prima oară în carieră favorită principală la Wimbledon. Campioana de la Roland Garros își va începe marți campania de la Londra, împotriva japonezei Kurumi Nara (26 de ani, 101 WTA).

"Uitați clasamentul, Serena e favorită"

Navratilova a nominalizat-o pe Serena Williams drept favorită pentru câștigarea trofeului: "Uitați clasamentul, Serena e favorită! Mă puteți considera nebună, dar pe cine ați pune deasupra Serenei? Clasamentul e complet irelevant. Orice ar spune clasamentul, Serena nu e a 183-a jucătoare a lumii. Se află pe acest loc pentru că a devenit mamă. Poate să fie și pe locul 1000, tot pe ea aș vedea-o favorită principală.

Am scris înainte de la Roland Garros că dacă Serena s-ar impune la Paris, ar fi cea mai mare realizare din cariera sa. Dacă Serena va triumfa la Wimbledon, ar fi impresionant, dar nu aș fi atâtde surprinsă pentru că vorbim de Serena și vorbim de iarbă.

Mă bucur că a fost plasată de cei de la Wimbledon printre favorite. Dacă am ceva să spun pe acest subiect, e unde aș fi plasat-o pe Serena printre favorite"

Vezi și: Serena Williams rupe tăcerea! Dialog deschis despre sacrificiile făcute după ce a devenit mamă: ”Am sânii prea mari! Trebuie să pompez lapte înainte de fiecare meci!”

Simona Halep și-a aflat adversara din primul tur de la Wimbledon » Cu cine joacă celelalte 7 românce de pe tabloul principal

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
maxp
maxp  •  01 Iulie 2018, 13:07
Postat de Cornel Brincoveanu pe 01 Iulie 2018, 02:31

Si tu si Navratilova bateti campii !!! Navratilova de la prea multi bani si publicitate a simtit nevoia de a fi interesanta si socanta ! Nu e prima oara cind da cu nuca in perete! ( ma rog, putea si in... fasole ). Depasita Serena se lupta cu fantomele din trecutul ei, ca altfel , azi e batuta de toata lumea ! Ce obligatii o fi avind- nu stiu ! Dar vad ca in continuu devine ridicola , precum Hagi la batrinete !!!

Bai, eu din ce am vazut nu prea e batuta de toata lumea. Inclusiv pe zgura, suprafata ei slaba, unde nu poate domina terenul doar prin forta loviturilor, a castigat doua meciuri. Da, in mod cert nu e in cea mai buna forma, dar forta nu se pierde, cred ca serviciul nu si l-a pierdut, tehnica iar nu se pierde. Eu nu zic ca nu e riscant sa mizezi pe ea in conditiile in care fizic nu sta grozav, dar pe iarba chiar se poate adapta foarte bine. Vom vedea saptamanile urmatoare, eu zic ca Serena avanseaza departe in turneu.

ray51
ray51  •  01 Iulie 2018, 11:53

Daca reuseste sa-si alerge adversarele stanga-dreapta (de aia imi place Caroline W.) + sansa de a nu da peste o Muguruza in mare forma, Wimbledonul de anul acesta este al ei !!!

109684413202521
Cornel Brincoveanu  •  01 Iulie 2018, 02:31

Si tu si Navratilova bateti campii !!! Navratilova de la prea multi bani si publicitate a simtit nevoia de a fi interesanta si socanta ! Nu e prima oara cind da cu nuca in perete! ( ma rog, putea si in... fasole ). Depasita Serena se lupta cu fantomele din trecutul ei, ca altfel , azi e batuta de toata lumea ! Ce obligatii o fi avind- nu stiu ! Dar vad ca in continuu devine ridicola , precum Hagi la batrinete !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează