SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - LAUREN DAVIS » VIDEO Reacția Simonei Halep după meciul epic de la Australian Open: "Sunt aproape moartă! Nu mai simt absolut nimic"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 ianuarie 2018 06:04

Simona Halep, locul 1 WTA, s-a calificat în optimi de la Australian Open, după ce a trecut de americanca Lauren Davis, 24 de ani, 76 WTA, scor 4-6, 6-4, 15-13. (Detalii aici)

După meci, în care a alergat 4,5 kilometri, Simona Halep a declarat că se simte epuizată, dar fericită că a câștigat.

"Cu siguranță a fost un meci foarte greu și foarte lung. Nu am mai jucat un set așa lung. Am câștigat cu inima. Sunt aproape moartă, dar a fost frumos. Sunt foarte fericită că am câștigat. E bine că am putut produce un tenis frumos. Le mulțumesc fanilor pentru încurajare. Nu știu exact cât am alergat. Simt că mușchii mi s-au dus”, a declarat Simona Halep la interviul acordat pe teren.

Jucătoarea noastră a fost întrebată și despre durerile la gleznă pe care le-a avut în partida cu Aiava: ”Nu știu, nu îmi dau seama acum. Chiar nu mai nu mai simt absolut nimic. Știu doar că a fost frumos să fiu pe teren".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
alenb
alenb  •  20 Ianuarie 2018, 12:10

Marele zid.. Ce aberatie de articol. Cum sa tragio concluzia dupa un mecio castigat cu 15-13 in decisiv ca halep merita sa fie numarul unul mondial? Pai daca castiga (in sfarsit) un turneu de mare slem o s-o scoateti cumva cea mai mare din istoria tenisului? Asemenea articole nu ma fac decat sa-mi sa piarda, deci hai.. cu cine o juca in turul urmator.

880297792018297
Vasiloiu Constantin Liviiu  •  20 Ianuarie 2018, 11:33

Bravo Simona Halep! Poate nu a fost un meci deosebit ca nivel tehnic ( nu am văzut meciul) dar faptul ca ai salvat 3 mingi de meci si intr-un final ai castigat in decisiv dupa un maraton de aproape 4 ore este cu adevărat extraordinar . Toate sportivele din ERA vor sa bata pe Simona Halep numarul 1 mondial asa ca urmeaza alt meci greu si probabil pana la final tot asa v-a fi.

braveheartro
braveheartro  •  20 Ianuarie 2018, 10:16

În sport am trăit rar, în direct, astfel de confruntări. Poate doar sfertul de finală cu Suedia din '94 să se compare ca intensitate a emoțiilor, dar de data asta cu final fericit. Din pacate avem parte atât de rar de astfel de momente încât mulți dintre noi nici nu ştiu să se bucure sau să aprecieze. Nu cred că in următorii 50 de ani vom mai avea o jucătoare de tenis de talia Simonei Halep.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează