SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep, lider autoritar » Capitolul la care românca o devansează pe Serena Williams

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2016 17:20

Site-ul WTA a prezentat un clasament în care Simona Halep e lider autoritar la procentajul de game-uri câștigate la retur în 2016.

Jucătoarea noastră are un procentaj de 48.1%, depășindu-le pe Sara Errani (46.2%), Agnieszka Radwanska (46%) și Annika Beck (44.7%).

Serena Williams, liderul mondial WTA, n-a fost inclusă în acest top, însă jucătoarea din SUA are cel mai bun serviciu din lume.

Halep, locul 5 WTA, ocupă poziția a doua în topul jucătoarelor cu cele mai multe meciuri în care a avut un procentaj de peste 50% la retur, nu mai puțin de 23 de partide. Lider e Cibulkova, care a ajuns la 25 de meciuri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
bimbi79
bimbi79  •  25 August 2016, 18:36

Fiecare ia, din clasamente, doar ce-i convine. Ce bine ar fi daca s-ar juca doar pe ghemuri castigate la retur. Din pacate tenisul este mult mai complet, mult mai complex. In alta ordine de idei nu pot sa nu remarc ca, in a doua parte a anului, Halep a avut o revenire de forma. Oare sa fie semnalul castigarii unui turneu de grand sleam ? Doamne ajuta, dar e greu, cu Serena la ea acasa.

braveheartro
braveheartro  •  26 August 2016, 12:50
Postat de merace pe 25 August 2016, 21:51

Ana Bogdan a trecut si de turul 2 in calificarile pentru US Open... Rog GSP sa scrie stiri sportive, nu ca Sumudica a stat pe o namca in parc...

Prietene, Șumudică este campionul României cu Astra iar aseară a câștigat la Londra, cu West Ham și s-a calificat în grupele Europa League!! Așa că merită să se scrie despre el și când stă pe o bancă (nu namca) în parc.

merace
merace  •  25 August 2016, 21:51

Ana Bogdan a trecut si de turul 2 in calificarile pentru US Open... Rog GSP sa scrie stiri sportive, nu ca Sumudica a stat pe o namca in parc...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close