SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Simona Halep, mai încrezătoare ca niciodată! Cînd revine pe teren + ce spune după ce a pierdut în turul 1 la Wimbledon

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iulie 2015 17:53

Simona Halep a anunțat că va reveni pe teren la turneul de la Toronto după eliminarea din primul tur de la Wimbledon. Numărul 3 WTA abia așteaptă să joace acolo, fiind convinsă ca face obține un rezultat bun pe hard.

"Am stat câteva zile la Londra după ce am pierdut (n.r. - în primul tur la Wimbledon) şi m-am bucurat de tenis. Am văzut tenisul şi din afară şi mi-am dat seama că este un sport deosebit şi chiar îmi place foarte mult.

Cînd eşti în el în fiecare zi nu îţi dai seama de frumuseţea lui. Acum sînt bine, sînt relaxată, de abia aştept să încep turneele din nou. O să încep cu turneul de la Toronto, apoi voi vedea ce rezultate pot obţine pe hard, suprafaţa mea preferată, cred.

Am o motivaţie suplimentară pentru că pe hard am cîştigat cel mai mare titlu al meu, la Indian Wells, aşa că am încredere că pot juca un tenis bun acolo. Vin după o perioadă mai dificilă în care am pierdut cîteva meciuri, dar acum sînt bine, am avut o pauză şi sînt gata de a reveni. Am încredere pentru că am învins-o pe Serena pe hard anul trecut, aşa că vom vedea ce se va întîmpla", a spus Halep conform Mediafax.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
997253936960568
Cristi Alexe  •  16 Iulie 2015, 22:58

Pai daca nu vrei ,,nea vanea" sa mai auzi de ea,ce cauti pe articolul asta.Ce cuvinte ai cautat pe google care n-au legatura cu simona ,te-au adus aici?Din cate vad nu se mentioneaza numele altei jucatoare din tara sau strainatate ca sa fii nevoit sa citesti despre ea informandu-te despre altcineva.

sexilian
sexilian  •  16 Iulie 2015, 10:56

si daca te ipiedici,te odihnesti si o iei dela cap

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  16 Iulie 2015, 00:45

sper ca 2015 sa fie ultimul an cand vom mai citi despre halep peste tot. o sa ajunga ca si carstea!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează