SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - MARKETA VONDROUSOVA // Simona Halep a pierdut locul 2 WTA, dar poate cădea și mai jos! Cum se poate menține în Top 3

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2019 00:34

Simona Halep a fost eliminată în „optimi” la Indian Wells de Marketa Vondrousova, 19 ani, 61 WTA, scor 2-6, 6-3, 2-6. Românca n-a pierdut doar meciul, ci și locul 2 WTA!

Începând de luni, Simona va fi cel puțin pe locul 3 în ierarhia WTA, fiind depășită de Petra Kvitova (29 de ani).

Simona Halep poate pierde însă și locul 3 WTA. Poziția româncei e amenințată de 3 jucătoare: Karolina Pliskova, Elina Svitolina și Angelique Kerber.

Poate ajunge cel mult pe 5

Numai două dintre cele trei jucătoare pot trece însă de Simona la finalul turneului de la Indian Wells. Asta deoarece Kerber și Pliskova se află pe aceeași parte de tablou și se vor înfrunta în meci direct în semifinale.

  • Svitolina o poate depăși pe Halep doar dacă va ajunge în finala turneului.
  • Kerber trebuie să câștige turneul.
  • Pliskova să ajungă în finală.

Citește și:

SIMONA HALEP - MARKETA VONDROUSOVA // Jucătoarea din Cehia a suferit pentru fiecare punct: „Am alergat după fiecare punct. Credeam că o să mor”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (59)
offside
offside  •  13 Martie 2019, 15:18

Indiferent de loc Simona si-a castigat un binemeritat loc in inimile noastre. Un mare caracter, o sportiva de top care ar trebui sa fie exemplu pentru natia romana. Simona forever!

267890
267890  •  13 Martie 2019, 14:30

Simona oricum era cocotata pe un loc pe care jocul ei nu-l justifica. E chiar sfidator pentru fetele care chiar joaca tenis. A ajuns acolo sus, si s-a mentinut, printr-o conjunctura incredibila. Locul ei e mult mai jos, mult-mult mai jos. A vazut cineva meciurile Svitolina-Barty sau Azarenka-Williams sau chiar Kerber-Sabalenka. Ati vazut cum joaca fetele astea? Si pe ce locuri sunt in clasament? Sa nu o uitam nici pe Marketa. Halep merita un loc fruntas doar la urlete si grimase.

824078664332990
Geo Geo  •  13 Martie 2019, 13:12

PREA MULTE LAUDE DAUNEAZA GRAV SPORTULUI CA DEH ASA-I IN ROMANIA LUI PESTE. NU AVETI VOI BANII EI ASA CA LASATI-O IN PLATA DOMNULUI. PREA MULTE STRICA (laude).

Vezi toate comentariile (59)
Comentează