SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Simona Halep nu a uitat criticile fanilor, după ce a refuzat echipa de Fed Cup: "Am suferit mult"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 mai 2015 11:50

Simona Halep nu a participat la meciul din barajul Grupei Mondiale de Fed Cup, contra Canadei, din cauza programului încărcat.

Multă lume a criticat-o pe româncă, iar acesta e declarat că a fost dificil pentru ea să ignore reproșurile fanilor.

"Programul competițional este ca în armată. Nu prea avem săptămîni și zile libere, doar dacă ieși din primul tur.

Era dificil să mă duc la Fed Cup pentru că era altă suprafață și alt fus orar și eu nu prea rezist la asemenea schimbări. Mi-am dat seama de limitele mele și a fost o decizie bună că nu m-am dus.

Am suferit mult că nu m-am dus și că am fost criticată, pentru că mereu am jucat cu plăcere pentru țara mea și am încercat să le explic fanilor că este imposibil să mă duc. Nu știu cît au înțeles, dar a fost un moment dificil pentru mine. Mă bucur că fetele au cîștigat", a spus Halep la DolceSport.

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Surpriză colosală, nimeni nu se aștepta la asta


Comentarii (50)
curious_george
curious_george  •  14 Mai 2015, 23:03

Ai suferit mult , dar ti-a trecut repede :))

842559502491378
Ciulea Victor  •  14 Mai 2015, 20:18

dragi comentatori, fiti intotdeauna fair play! Simona multa sanatate, rezistenta fizica si psihica si un trofeu la Roma!

msr_ms
msr_ms  •  14 Mai 2015, 18:13
Postat de bosfor pe 14 Mai 2015, 17:07

vorbesc de mitu pt ca saraca de ea andrea mitu va fi sacrificata in dauna lui halep . asta-i toata filozofia . halep nu a binevoit sa meraga in canada invocand nush ce obligatii ,,treaba ei ,, mitu a afacut parte din echipa romaniei pe deasupra a si adus punct intr-un meci in care era cotata cu sansa a doua iar acum halep va veni si va juca lasand-o pe mitu pe dinafara. oboseala, fusul orar . masina porsche. obligatii si alte kestii au fost motivele lui halep iar cand a ajuns la stutgard nu numai ca a jucat dar s-a bagat si la dublu ......... cam bate la ochi adik pt romania esti obosita iar la 2 zile joci si meci de simplu si de dublu . cum dispare ea oboseala subit cand urmaresti un interes personal . halep este o mare rusine . face misto de proprii fani ii umileste prin declaratii. umilewste antrenori staf si tot ce misca in jurul ei daca nu-s de aceiasi parere cu ea . MAI BATE SI TU DIN PALMELE ALEA .

tu ai ce ai cu halep si e problema ta. eu am intrebat de sorana,OARE SORANA CARSTEA NU ARE NICIUN MERIT LA ACCEDEREA ECHIPEI DE FED CUP A ROMANIEI IN ELITA MONDIALA?SAU MECIURILE CASTIGATE DE EA NU SE PUN...APOI FACAND COMPARATIE INTRE HALEP SI NICULESCU,MACAR HALEP A RECUNOSCUT PE FATA CA ARE OBLIGATII,PORSCHE SI CE O MAI FI PE CATA VREME NICULESCU S-A DAT ACCIDENTATA CA NU POATE JUCA SAMBATA IN FED CUP INSA EA A DOUA ZI JUCA SI CASTIGA LA KATOWICE.DE NICULESCU DE CE NU COMENTEZI CA A REFUZAT ECHIPA DE FED CUP?CA ASA VOR MUSCHII TAI SA-I DAI IN CAP LUI HALEP.PUTEA SA SPUNA CLAR SI RASPICAT MONICA NICULESCU CA NU SE SIMTE IN STARE SA JOACE ACEST BARAJ SI CA D-AIA NU VINE SI CU ASTA BASTA.NU CA SUNT ACCIDENTATA SI NU POT JUCA SAMBATA (aproximativ peste o saptamana) DAR LUNI SAU MARTI POT JUCA LA KATOWICE(adica maine-poimaine).ASTA E TIPIC ROMANEASCA,POATE SA-TI DEA CINEVA DE n ORI UN LUCRU SI DACA O SINGURA DATA NU TI-A DAT,NU TI-A DAT NICIODATA NIMIC IN VIATA LUI.DACA TOT TE DECLARI ASA DE INDIGNAT DE IGNORANTA LUI HALEP FATA DE ECHIPA DE FED CUP,CUM DE NU TE INTRIGA SI PARODIA INVOCATA DE MONICA NICULESCU CA SA NU JOACE IN CANADA?SI DE CE NU VREI SA MENTIONEZI SI MERITELE SORANEI CARSTEA ADUSE ACESTEI ECHIPE DE FED CUP?NU MAI FACE PE INTRIGATUL REFERITOR LA ATITUDINEA UNEI JUCATOARE ASUPRA CAREIA DE FIECARE DATA ARUNCI CU VENIN SI DACA TOT ESTI ATAT ATASAT DE ECHIPA FED CUP RECUNOASTE MERITELE TUTUROR CELOR CARE AU ADUS PUNCTE ROMANIEI(mai multe sau mai putine).

Vezi toate comentariile (50)
Comentează