SPORTURI  »  TENIS  »  PARTENERIAT

Simona Halep, o nouă lovitură în plan financiar! » Românca a semnat cu un sponsor de 5 stele

Articol de GSP - Publicat luni, 20 martie 2017 12:50

Simona Halep, locul 5 WTA, a dat lovitura și a semnat un parteneriat extrem de important.

Jucătoarea de tenis a devenit ambasador al Mercedez-Benz România, așa cum anunță pagina de facebook a brand-ului.

halep

De 8 martie, Simona  a primit un cadou extrem de costisitor din partea noului sponsor. Românca a primit un Mercedes AMG SL63 cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la primul model AMG. Vezi detalii.

Halep devine din ce în ce mai căutată de brand-uri importante, având mai multe contracte de publicitate. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
mishu_74
mishu_74  •  21 Martie 2017, 16:15
Postat de mishu_74 pe 20 Martie 2017, 18:44

***. ca doar romanache atarnatorul, ce-o face cand citeste ca Halep a semnat cu mercedes?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea un text care nu v-a convenit voua, celor de la gsp, carora nu va pasa absolut deloc de sport. comentariul meu nu continea absolut nimic jignitor, doar un adevar trist pe care voi nu vreti sa-l prezentati. dealtfel nici nu ma mir, dat fiind societatea in care traiti....

ticbis
ticbis  •  20 Martie 2017, 21:21
Postat de catalynn pe 20 Martie 2017, 20:30

Deci ne-am lamurit, esti fcsbist iubitor de cioban. iar asta explica multe si mai ales spune multe despre tine ... Steaua va juca bine merci incepand din sezonul viitor, tu n-ai decat sa te duci la meciurile fcsb, stelistii vom merge cu echipa in Liga a 4-a, nicio problema! Mai rau o sa fie la primul meci Steaua - fcsb (putem sa dam de voi in Cupa Romaniei de exemplu) si atunci va dau in scris ca veti fi mai putini la meci decat la mitingul de sustinere din Februarie :-))) Iar faptul ca nu-l sufar pe cioban nu are absolut nicio legatura cu faptul ca e machedon. Si roman sadea daca era, sa nu crezi ca aveam alta parere despre el. Din pacate pt machedoni un astfel de personaj a aruncat stigma pe toti, insa io unul asa cum am pretentia ca strainii sa faca diferenta intre minoritarii nostri maslinii sau infractorii si proxenetii romani care au speriat Europa si romanii ceilalti tot asa nu vreau sa blamez o intreaga etnie din cauza catorva gen acest clan becali ... PS: viata privata a Simonei, si a oricarei alte sportive sau sportiv, NU ma priveste, cum nu ar trebui sa te priveasca nici pe tine. Prin urmare nu m-ai vazut comenta vreodata pe acest subiect, si iti garantez ca nici nu ma vei vedea.

In primul rand, toate argumentele tale suna la fel de jalnic ca si cele ale rapidistilor, ale oltenilor sau ale polistilor timisoreni. NU EXISTA niciun suporter adevarat al Stelei care sa accepte ca aceasta echipa sa joace altundeva IN AFARA de Liga I-a din Romania. Chestiile astea sunt valabile pentru aia ce s-au balacit ani de zile prin ligile inferioare: Rapid, Poli Tim, Progresul, Sportul Studentesc, Petrolul, U Craiova, FC Arges, Farul, etc. Pentru suporterii astora nu-i o problema si n-a fost niciodata sa joace in liga a V-a, pentru ei este in firea lucrurilor, atata pot si de mai mult n-au fost in stare. Sunt doar doua cluburi ale caror suporteri nu concep niciodata asa ceva: Steaua si Dinamo; Liga I-a este in ADN-ul lor, asa a lasat Dumnezeu pe pamantul asta romanesc. De asta sunt atat de iubite, de asta sunt atat de urate, de asta au cei mai multi fani in tara si peste hotare. Un stelist adevarat in cuget si in simtire nu va da niciodata Steaua aia pe care o stie el de zeci de ani pe utopia nascuta la popota generalilor, facuta din pix prin birouri si nascuta in liga de amatori prin salile tribunalelor. Chiar in halul asta de umilinta nu poate ajunge niciun stelist adevarat! Steaua este una singura, aia care exista si aia care joaca si mi-e indiferent cine e patronul ei. Daca e Gigi Becali, atunci sunt gigist, daca ar fi fost Ionescu, eram ionescist. Tu inca n-ai echipa, dar deja esti talpanist, nu-i asa?

indolentu
indolentu  •  20 Martie 2017, 21:02
Postat de ticbis pe 20 Martie 2017, 20:06

Serena si Sharapova evolueaza de ani buni pe medicamente si pe droguri, cu voie de la "stapanire". Este recunoscut oficial in intreaga lume ca se dopeaza la greu. Pe Kerber si pe Pliskova le-a batut Halep in urma cu 1-2 ani de le-a ascultat cu urechea. Si o sa le mai bata!

lasa l pe hihi asta ca iel nu stie decit ria ria hungaria si pepsi sfintu gheorghe chiar iera amarit ca i au batut cei din colentina cu 3-1 prin furt cica cit despre madam suspendata mai nou dupa declaratiile iei consumatoare de alcuale si masculi cit si despre serena iele n au cistigat niciun cent din publicitate chiar deloc si niciodata in viata lor.de ce nu ie imaginea la fiat macar timeia babos?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează