SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

Simona Halep - Ons Jabeur, în turul II la Dubai, se joacă miercuri! Organizatorii au anunțat ora de start

Simona Halep joacă primul turneu dupa Australian Open
Simona Halep joacă primul turneu dupa Australian Open

Articol de GSP - Publicat marti, 18 februarie 2020 17:14

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) debutează miercuri la turneului de la Dubai și o înfrunta în turul II pe tunisianca Ons Jabeur (25 de ani, 45 WTA).

Organizatorii turneului de la Dubai au anunțat programul de miercuri, iar meciul Simona Halep - Ons Jabeur nu va începe mai devreme de ora 17:00, ora României. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport 2. 

Halep - Jabeur va fi al patrulea al zilei pe arena centrală, după duelurile Kristina Mladenovic - Karolina Pliskova, Veronika Kudermetova - Garbine Muguruza și Katerina Siniakova - Sofia Kenin / Elena Rybakina. Halep, principala favorită de la Dubai a avut liber în turul I, în timp ce Jabuer a trecut de Alison Riske (18 WTA), scor 7-6, 1-6, 6-3.

Jabeur, 1-0 în meciurile cu Halep

Simona Halep și Ons Jabeur s-au mai întâlnit o singură dată, în primul tur de la Beijing 2018. Românca a abandonat la finalul primului set din cauza unei accidentări. Tunisianca se impusese cu 6-1. 

Simona a obținut cea mai bună performanță la turneul din Emirate în 2015, când a câștigat titlul, după 6-4, 7-6(4) în finală cu Karolina Pliskova. Anul trecut, românca a cedat în sferturi, după ce a fost învinsă de Belinda Bencic, scor 6-4, 4-6, 2-6.

VIDEO » Simona Halep s-a antrenat cu Kim Clijsters

Citește și: 

Daniel Dobre a vorbit despre despărțirea de Simona Halep: „Ea și cu Darren Cahill au decis”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează