SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep a refuzat să trădeze România! Putea câștiga milioane: „Mi-a aruncat o privire tăioasă: «Nici gând să fac asta!»”

Simona Halep se înțelege foarte bine cu antrenorul Darren Cahill
Simona Halep se înțelege foarte bine cu antrenorul Darren Cahill

Articol de GSP - Publicat joi, 21 mai 2020 21:42

Darren Cahill (54 de ani), antrenorul Simonei Halep (28 de ani, 2 WTA) a dezvăluit că a fost refuzat de sportiva noastră în momentul în care australianul i-a propus o metodă de economisire a banilor cheltuiți pe taxe și impozite.

Cahill i-a sugerat Simonei să-și schimbe rezidența, însă s-a lovit de refuzul categoric al acesteia: „I-am spus acum ceva timp să-și schimbe rezidența, în Monte Carlo de exemplu, pentru a plăti cât mai puțin. Mi-a aruncat o privire tăioasă și mi-a zis: «Nici gând să fac asta!»”, a declarat Cahill, în emisiunea „Campionii Digi Sport”.

  • Zilele trecute, wowbiz a scris că Halep nu și-ar fi achitat o parte din impozite pentru anumite bunuri pe care le deține în Constanța, orașul ei natal. Pe 19 februarie 2020, Halep ar fi contestat decizia Agenției Naționale de Administrare Fiscală la Judecătoria Constanța.

Simona Halep a refuzat Monte Carlo, paradisul fiscal al tenisului

Spre deosebire de Simona Halep, mai mulți jucători importanți din tenis au ales să își mute domiciliul în Monte Carlo. De ce? În Monaco taxele pe venit sunt ZERO, astfel că un tenisman de top poate păstra o bună parte din banii pe care în țara natală i-ar fi plătită pe impozite. 

Novak Djokovic, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov sunt doar o parte din jucătorii importanți care s-au mutat în Monte Carlo. 

10%e impozitul plătit de Simona Halep în România pentru contractele de publicitate. Câștigurile de la turneele de tenis sunt impozitate de țara în care se dispută competiția

Cahill despre momentele dificile alături de Simona Halep

Darren Cahill a dezvăluit momentele dificile prin care a trecut de-a lungul timpului alături de Halep: 

„Trebuie să pui multe întrebări jucătorului pe care îl antrenezi. Simona nu e de acord de fiecare dată cu ce îi spun eu, dar în cele din urmă ajungem la un punct comun. Drumul ei spre trofeul de la Roland Garros va rămâne în istorie. Nu i-a fost ușor, chiar și înainte să lucrăm împreună. A pierdut cu Sharapova în 2014. A tras din greu. Cred că e bine să existe o discuție, chiar dacă e nemultumită de ceea ce se întâmplă pe teren. Eu mereu o încurajez să-mi spună ce simte
- Darren Cahill

Darren Cahill: „Simona Halep a progresat mult în ultimii ani”

Darren a descris și felul în care reacționează Halep în momentul în care conduce detașat în timpul unei partide: „Se grăbeste, alege să trimită decisiv. Asta încerc să lucrez cu ea, îi spun să nu se grăbească. Devine frustatrată de cele întâmplate. E o perioadă dificilă când, de exemplu, conduce cu 6-2, 2-0. Acum e ceva mai bine, a progresat mult în ultimii ani”

„Cel mai bun meci din cariera Simonei Halep a fost cel cu Serena Williams, care are cel mai bun serviciu din istoria tenisului feminin, de la Wimbledon, în finală. Daniel Dobre a făcut o treabă foarte bună atunci”

„Obiectivele noastre în continuare vor fi turneele de Grand Slam. Totul se învarte în jurul lor”

Darren Cahill

Citește mai multe știri din tenis:

Topul fabulos publicat de WTA » Martina Navratilova e pe primul loc, Serena Williams pe 2! Cum stă Simona Halep

Dominic Thiem e categoric » Face un turneu și ajută pe cine dorește

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
10153314739054939
Cosmin Bajescu  •  22 Mai 2020, 14:45
Postat de Daniel Irimescu pe 21 Mai 2020, 23:52

Dintre cei mari a tradat numai nadia dar ea nu stiu sigur daca are sange de roman 100 %. Scuze nu are . Se putea intoarce demult de tot ca tot comod ar fi trait

Si ma rog cum a tradat Nadia ? A ales sa traiasca in alta parte. Cat despre sangele de roman, asta e o mare imbecilitate. Toti marii sportivi care au reprezentat Romania fac cinste acestei tari. Nimeni din aceasta tara (si din orice tara de pe glob) nu este 100% originar din acel loc. In sutele de generatii anterioare, cu siguranta a existat si cineva care a venit din alta parte. Faptul ca aceasta informatie s-a pierdut in negura timpului nu inseamna ca lucrurile nu stau asa. In orice caz, este preferabil un om care are si ceva sange strain dar care face cinste tarii unuia care se crede 100% roman dar isi injura tara sau o face de rusine.

valdino
valdino  •  22 Mai 2020, 13:18
Postat de mister_ilied pe 22 Mai 2020, 11:09

Eu cred ca pripasa de Halep pur si simplu nu a inteles cum functioneaza taxele si impozitele. Poate daca ii explica in aromana pricepea mai bine.

Nu a venit postasul cu pensia babacilor ?

mister_ilied
mister_ilied  •  22 Mai 2020, 11:09

Eu cred ca pripasa de Halep pur si simplu nu a inteles cum functioneaza taxele si impozitele. Poate daca ii explica in aromana pricepea mai bine.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează