SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Simona Halep, performanță uluitoare » Doar 10 jucătoare au mai reușit așa ceva

Simona Halep a trecut de 200 săptămâni petrecute în top 3 WTA
Simona Halep a trecut de 200 săptămâni petrecute în top 3 WTA

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 martie 2020 10:19

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) continuă să își treacă numele în istoria tenisului. Sportiva din România a reușit o nouă performanță incredibilă: a petrecut mai mult de 200 de săptămâni în top 3 WTA.

Mai exact, Simona a ajuns la 201 săptămâni petrecute pe podiumul clasamentului feminin, conform ziare.com. Iar pauza competițională cauzată de coronavirus o va ajuta din acest punct de vedere: până se reia circuitul, Simona va ajunge la 215 săptămâni în top 3.

ATP și WTA prelungesc suspendarea turneelor! Simona Halep rămâne pe locul 2, clasamentul WTA îngheață

Locul 11 într-o ierarhie a tuturor timpurilor

Într-un clasament al jucătoarelor cu cele mai multe săptămâni petrecute pe podiumul WTA, Simona ocupă acum locul 11. Lindsay Davenport, Monica Seles, Maria Sharapova, Arantxa Sanchez-Vicario, Martina Hingis, Steffi Graf, Chris Evert, Martina Navratilova și surorile Williams o depășesc pe sportiva româncă.

Inclusă în topul celor mai bune jucătoare de tenis din istorie

Publicația americană The Delite au alcătuit un top 25 al celor mai bune jucătoare din istoria tenisului feminin și au inclus-o pe Simona Halep pe poziția a 24-a. Americanii au scris despre Halep că este „cea mai bună jucătoare de tenis din prezent”. Citește mai multe aici.

REGULI CORONAVIRUS

Citește și alte știri din tenis:

Irina Begu, interviu exclusiv din izolarea provocată de coronavirus: „Am luat decizia de a pleca mai devreme decât alții”

Simona Halep, fascinată de calmul unei rivale din circuit: „Nu a schițat nimic timp de două ore jumătate. Chiar glumea cu Darren”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  20 Martie 2020, 11:06

Cum Dumnezeu reuseste asemenea performante fara sa joace, fara sa "bata" pe cineva, fara sa faca nimic? Intr-adevar performante uluitoare!!! Facute din putul gandirii unor gazetari de doi lei si care sunt pe statul marii performere!!!

337461080097992
Marian Dumitrescu  •  20 Martie 2020, 10:39

Probabil va fi numarul 1 si in acest clasament daca nu se va mai juca in acest an tenis. Sunteti penibili cu clasamentele voastre,daca nu aveti acum ce face,faceti clasamente si statistica.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează