SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP // Petra Kvitova, profund impresionată de Simona Halep: „Mi-a trimis 3 mesaje superbe”

Simona Halep și Petra Kvitova, la un eveniment găzduit la începutul acestui an, în timpul turneului de la Sydney // FOTO: Guliver/Getty Images
Simona Halep și Petra Kvitova, la un eveniment găzduit la începutul acestui an, în timpul turneului de la Sydney // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 29 ianuarie 2019 17:56

AUSTRALIAN OPEN // Petra Kvitova, 28 de ani, noul număr 2 mondial, are o relație extraordinară cu Simona Halep (27 de ani, 3 WTA), iar prietenia strânsă dintre cele două a ieșit la iveală încă o dată după ce jucătoarea din Cehia a pierdut finala de la Australian Open contra lui Naomi Osaka (21 de ani, 1 WTA), scor 6-7 (2), 7-5, 4-6. 

Kvitova a dezvăluit recent că a primit trei mesaje din partea Simonei Halep: „Simona mi-a trimis trei mesaje superbe în ultimul timp: după ce am câștigat titlul de la Sydney (n.r - după o finală cu Ashleigh Barty, 22 de ani, locul 14 WTA, la jumătatea lui ianuarie), după meciul cu aceeași Barty din sferturile de la Australian Open și după finala cu Naomi Osaka. 

E grozav că avem o relație atât de bună, deși suntem în fruntea ierarhiei WTA”, a mărturisit Kvitova, potrivit site-ului tennistonic.com. 

Kvitova a procedat la fel după Roland Garros

Practic, Simona i-a întors prietenei sale gestul superb făcut de Kvitova
în luna iunie a anului 2018, când cehoaica a felicitat-o pe jucătoarea noastră pentru succesul istoric din finala de la Roland Garros, scor 3-6, 6-4, 6-1 contra lui Sloane Stephens.

„Simonaaaa! Ai reuşit. Sunt extrem de fericită pentru tine. Bucură-te de fiecare clipă. Meriţi acest moment”, a fost mesajul cu care Kvitova a ales să răsplătească victoria memorabilă a lui Halep din finala de la Paris. 

Halep: „E cea mai bună prietenă din circuit”

Relația solidă dintre Halep și Kvitova își are rădăcinile în 2015, când Simona a devenit o prezență constantă în fruntea clasamentului: „E cea mai bună prietenă a mea din circuit, ne înțelegem foarte bine”, spunea Halep în urmă cu 4 ani. 

Kvitova nu joacă în FED Cup contra româniei

Petra Kvitova a anunțat după finala de la Australian Open că nu va fi prezentă în echipa Cehiei la duelul din 9-10 februarie împotriva României, în Fed Cup. 

„Ea trebuie să-şi apere titlul la turneul de la Sankt Petersburg cu o săptămână înainte, iar apoi va merge la Doha”, a confirmat Miroslav Cernosek, antrenorul echipei de FED Cup a Cehiei.

Vezi și: VIDEO A confirmat! Simona Halep va participa la un supereveniment găzduit în România, în iunie! Va juca împotriva fostei campioane de la US Open și a soțului ei rebel

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
10154976492293690
Szasz Andrei  •  29 Ianuarie 2019, 22:08

Prietenia asta trebuia cimentuita cu o finala la Melbourne, nu-i asa ? Au dezamagit si Simona si Petra si Pliskova, invinse de jucatoare pensionare sau la inceput de cariera. Dar, poate ca Osaka si Serena reprezinta viitorul tenisului ! Meciul prieteniei din Fed Cup s-a anulat ! Simona nu merge la St. Petersburg, iar Petra nu merge la Ostrava !

113087319635072
Constantin Constantin  •  29 Ianuarie 2019, 20:01

Da cine e in poza ? Petra cu bunica-sa ? Initial am zis ca e Halep ...

klauz
klauz  •  29 Ianuarie 2019, 19:43

Petra, trebuia sa-ti trimita un SMS cu plansa "RMN"-ului... Data viitoare, cere-i mesajul asta si scapi lumea tenisului de o afoana!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează