SPORTURI  »  TENIS  »  PLANURI

Țara unde ar plănui să se mute Simona Halep, după divorțul de Toni Iuruc

Aflată în plin divorț de Toni Iuruc (43 de ani), Simona Halep (30 de ani, 7 WTA) ar plănui să se mute pe la Nisa, oraș francez aflat pe Coasta de Azur. +32   FOTO
Aflată în plin divorț de Toni Iuruc (43 de ani), Simona Halep (30 de ani, 7 WTA) ar plănui să se mute pe la Nisa, oraș francez aflat pe Coasta de Azur.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 septembrie 2022 19:32 / Actualizat miercuri, 07 septembrie 2022 19:52

Aflată în plin divorț de Toni Iuruc (43 de ani), Simona Halep (30 de ani, 7 WTA) ar plănui să se mute în Franța, pe Coasta de Azur.

Simona Halep a dispărut complet după eliminarea de la US Open. Nu a mai oferit declarații, nu a mai fost văzută în public și nu a mai postat nimic pe rețelele de socializare. De vină ar fi problemele din viața personală, divorțul de Toni Iuruc, anunțat de Prosport

Simona Halep și Toni Iuruc divorțează după un an! A confirmat public vestea-șoc: „De restul se vor ocupa avocații”
DIVORȚ
Simona Halep și Toni Iuruc divorțează după un an! A confirmat public vestea-șoc: „De restul se vor ocupa avocații”

Unde ar vrea să se mute Simona Halep 

Simona Halep ar avea în plan și mutarea din România. Cucerită de Coasta de Azur, dubla campioană de Grand Slam ar avea drept destinație Nisa, potrivit Orange Sport.

Simona și-a petrecut mult timp în această parte a Franței în ultimul an. Mai exact de la începutul colaborării cu Patrick Mouratoglou. Antrenorul deține acolo cea mai mare bază de antrenament din Europa.

+28 FOTO

Simona Halep și Toni Iuruc vor divorța

Toni Iuruc a confirmat public divorțul dintre el și Simona Halep, după un an de mariaj. 

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică…. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a spus Toni Iuruc, potrivit Fanatik.

Simona Halep, un singur obiectiv în final de an

Simona Halep mare un singur obiectiv concret pentru finalul anului 2022, calificarea la Turneul Campioanelor.

Ediția din 2022 a Turneului Campioanelor are loc în perioada 31 octombrie - 7 noiembrie, la Fort Worth, în Statele Unite ale Americii. În ciuda eliminării premature de la US Open, Simona Halep rămâne în cărți pentru calificare.

Primele 8 jucătoare într-o ierarhie strict a anului 2022 se califică la Turneul Campioanelor. Halep ocupă în acest moment poziția a 7-a, cu 2.661 puncte. Singura calificată matematic până în acest moment este liderul mondial Iga Swiatek.

Habar n-am ce urmează, o să văd, o să vorbesc cu antrenorul meu. Vreau doar să mă odihnesc și să mă liniștesc după meciul ăsta. Nu e o înfrângere ușoară, dar nu am ce să fac, nu mai pot să schimb nimic. Privesc înainte și o să încerc să mă motivez să fiu mai bună la următoarele meciuri
- Simona Halep

VIDEO Firicel Tomai, despre viitorul Simonei Halep: „Va suferi mult după ce se retrage din tenis”

Citește și alte știri din tenis: 

VIDEO Descalificare fără precedent în tenis: „În acel moment, arbitrul a intrat la vestiare și a văzut ce făcuse”

Mihaela Buzărnescu, dezvăluiri amare despre o relație neștiută: „El lucra în domeniu corporatist. E căsătorit, eu am rămas fără familie, fără nimic”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
koukourigou
koukourigou  •  08 Septembrie 2022, 17:47

SE duce la Nisa, la 15 km de academia muratoglu

emil1986
emil1986  •  08 Septembrie 2022, 11:44
Postat de Lorenzo pe 08 Septembrie 2022, 10:04

Ce nu înțelegeți,se duce sa fie mai aproape de Mouratoglu.Simona Halep că sportiv este de nota 8(nu va fi niciodată de nivelul Virginei Ruzici)dar că om e un mare ZERO.

Cred ca glumești când spui ca e sub Ruzici. Dacă nu, înseamnă că aberezi rău de tot. Ca sportivă este cu multe, multe clase peste Ruzuci.

lapusneanul
lapusneanul  •  08 Septembrie 2022, 11:43
Postat de Lorenzo pe 08 Septembrie 2022, 10:04

Ce nu înțelegeți,se duce sa fie mai aproape de Mouratoglu.Simona Halep că sportiv este de nota 8(nu va fi niciodată de nivelul Virginei Ruzici)dar că om e un mare ZERO.

telijentule, ruzici(respect) are un singur titlu de gs, simona are DOUA , plus ca a fost si lider mondial, asta apropo de nivel !

Vezi toate comentariile (38)
Comentează