SPORTURI  »  TENIS  »  WTA EASTBOURNE

SIMONA HALEP - POLONA HERCOG // VIDEO „It's a bird? It's a plane...?” Meciul Halep - Hercog, întrerupt de un vizitator nepoftit, în setul secund

Simona Halep - Polona Hercog // FOTO: Reuters
Simona Halep - Polona Hercog // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 18:13

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) a învins-o pe slovena Polona Hercog (28 de ani, 60 WTA), 6-1, 4-6, 6-3, în optimile de finală ale turneului pe iarbă de la Eastbourne.

Intrat în decisiv, meciul a fost întrerupt în setul trei timp de aproximativ un minut, motivul fiind unul inedit: un pescăruș și-a făcut apariția pe teren și s-a lăsat cu greu înduplecat să părsească gazonul de la Eastbourne.

Partida Halep - Hercog a beneficiat de un moment de pauză, exact în momentul în care slovena se pregătea să servească. Momentul a fost savurat de publicul din tribune, care a aplaudat la scenă deschisă apariția neobișnuită din teren. 

În cele din urmă, Simona Halep a câștigat cu scorul de 6-1, 4-6, 6-3, după o oră și 50 de minute de joc și va evolua în sferturile de finală la Eastbourne, contra nemțoaicei Angelique Kerber (locul 5 WTA).

Vezi AICI desfășurarea meciului Simona Halep - Polona Hercog

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
observator979
observator979  •  26 Iunie 2019, 19:12

s-a lăsat cu greu îndepulecat?! :D hahaha

chris_vicious
chris_vicious  •  26 Iunie 2019, 18:54

is it*

Vezi toate comentariile (2)
Comentează