SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

SIMONA HALEP - POLONA HERCOG // S-a anunțat ora meciului Simona Halep - Polona Hercog » Când se joacă partida de la Miami + pe cine poate întâlni în optimi

Simona Halep // FOTO: Reuters
Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 martie 2019 09:16

Simona Halep, locul 3 WTA, va juca azi în turul III al turneului de la Miami cu slovena Polona Hercog, locul 93 WTA. Meciul nu va începe mai devreme de ora 20:00 și va fi liveTEXT și video pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport.

Organizatorii turneului de la Miami au anunțat programul zilei de azi. Simona Halep va juca pe terenul central în al doilea meci al zilei, după duelul Albert Ramos-Vinolas - John Isner, care începe la ora 18:00, ora României. Partida Simona Halep - Polona Hercog nu va lua startul înainte de ora 20:00, ora României, chiar dacă meciul băieților se va termina mai repede.

Câștigătoarea va juca în optimi cu învingătoarea meciului Daria Kasatkina - Venus Williams. 

Acesta va fi al doilea duel direct dintre Simona și Polona. Precedentul a avut loc în 2009, la Sofia, când slovena s-a impus în trei seturi, 7-6, 6-1, 6-2.

Vezi și:

VIDEO Bianca Andreescu este de neoprit! Încă o victorie cu Angelique Kerber după un meci dramatic

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
merace
merace  •  24 Martie 2019, 18:20

cine e Tihi?! Daca nu stie nimeni, de ce trebuie sa ii ia cineva IN SEAMA orice comentariu lipsit de bun-simt?!

merace
merace  •  24 Martie 2019, 18:19
Postat de pittt pe 24 Martie 2019, 13:04

Tihi a cam depasit orice limita. Intr-unul din comentariile lui a facut prosti pe toti cei care tin cu Simona, adica, dupa parerea mea cam 90% din populatia Romaniei. Nu am jignit pe nimeni pana acum dar chiar am simtit nevoia sa-l jignesc si de data asta am facut-o si chiar nu regret. Dupa meciul de dublu in care Timeea si-a aratat valoarea in tenis vad ca a disparut complet.

cine e Tihi?! Daca nu stie nimeni, de ce trebuie sa ii ia cineva inseamna orice comentariu lipsit de bun-simt?!

merace
merace  •  24 Martie 2019, 18:17

La Sofia, in septembrie 2009, Simona avea 18 ani si abia se operase la sani prin mai, iar turneul era ITF. In turnee WTA, ele sunt la prima intalnire!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează