SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Simona Halep, povești emoționante legate de fani: „Nu înțeleg de ce plâng când mă văd, nu sunt un extraterestru”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 august 2019 10:55

Simona Halep (4 WTA, 27 de ani) a povestit în premieră cum sunt, prin ochii ei, întâlnirile cu fanii.

Românca a dezvăluit cum reacționează fanii atunci când o întâlnesc și a mărturisit că, la început, nu înțelegea de ce aceștia se comportă așa.  

Din experiență, Simona Halep a găsit explicația și a făcut o comparație interesantă: și ea îi privea la fel pe Gheorghe Hagi și Ilie Năstase. 

„Nu e un lucru uşor de gestionat, pentru că îţi consumă energia ta. Întâlneşti oameni care se manifestă plăcut, dar şi greu emoţional. Am întâlnit oameni care vin la mine şi încep să plângă. Că se bucură că mă văd, că se bucură că mă ating. 

E un moment greu, pentru că încerc să îmi păstrez calmul şi să îmi spun: e o dorinţă pe care şi eu am avut-o când eram mică. Îmi doream să îl văd pe Gheorghe Hagi, pe Ilie Năstase. Aveam o emoţie, nu mi-am manifestat-o pentru că aşa mi-e felul, sunt introvertită. Unii oameni îşi arată emoţia. Dar, totodată, nu sunt un extraterestru, sunt un om normal, de ce persoana respectivă e atât de emoţionată când mă vede? 

Asta nu înţelegeam, dar cu timpul, cu mult ajutor, am ajuns să înţeleg că sunt o inspiraţie pentru unii oameni. Sunt, poate, un model pentru copii, sunt o chestie pozitivă. Şi trebuie, atât cât pot eu, să împart această bucurie şi această emoţie cu ei”, a spus Simona Halep, la TVR.

Pentru Simona Halep urmează participarea la US Open, turneu ce se desfășoară în perioada 26 august - 8 septembrie și în cadrul căruia este cotată cu a treia șansă.

VEZI ȘI:

US OPEN // Ana Bogdan, în turul II al calificărilor la US Open! Irina Bara și Jaqueline Cristian au fost eliminate » Programul româncelor

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează