SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep după eliminarea de la Australian Open: „Mă doare, nu am avut curaj” + acuză condițiile de joc: „Mi-ar fi plăcut să fie tras acoperișul”

Articol de - Publicat joi, 30 ianuarie 2020 11:45

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) a oferit prima reacție după înfrângerea cu Garbine Muguruza (26 de ani, 32 WTA), scor 6-7 (8), 5-7, din semifinalele Australian Open 2020.

În meciul Simonei Halep cu Garbine Muguruza, pragul termic a ajuns la 4,9 suportabilitate, iar regulamentul scria că la 5 ar fi trebuit tras acoperișul peste Rod Laver Arena. Acest lucru nu s-a întâmplat. 

Simona Halep, după eliminarea cu Garbine Muguruza: „Mă doare să pierd în felul ăsta”

A fost foarte cald azi. M-a afectat la finalul primului set. Soarele a fost foarte puternic. Nu mi-a plăcut prea mult să joc în această vreme. Mi-ar fi plăcut să fie tras acoperișul, dar regulamentul e regulament. A fost mai dificil într-o asemenea căldură, fiindcă nu au fost zile consecutive cu temperaturi ridicate și nu mai eram obișnuită.

Mă doare să pierd în felul ăsta, în mod clar. Mă doare, trebuie să o recunosc. Dar viața merge mai departe. Cred că aș fi putut să fiu mai curajoasă la punctele importante. Poate am fost prea defensivă și nu am putut să domin meciul. Ea a servit excelent în momentele importante. Nu am returnat foarte bine în acest meci. Am făcut un meci bun amândouă, dar în punctele importante ea a fost mai curajoasă”, a declarat Halep.

Simona Halep: „Data viitoare, sigur îmi asum mingile de set”

„Cred că am avut multe șanse să câștig meciul, dar nu s-a întâmplat. Nu voi face o dramă din această înfrângere, fiindcă e semifinală de Grand Slam, dar e clar că doare. Garbine poate să rateze câteva mingi consecutive, după care să scoată lovituri incredibile.

În momentele decisive, nu am avut mintea limpede ca să fac ceea ce trebuia să fac. Voi învăța din acest meci și, în mod sigur, data viitoare când voi avea minge de set, îmi voi asuma! Cred că Garbine poate câștiga turneul. Ea poate fi numărul 1 mondial, poate câștiga turnee importante, e o mare campioană” - Simona Halep

EXCLUSIV Analiza lui CTP: „La acest capitol a stat mai slab Simona”

+14 FOTO

Roxana Fleșeru, specialistul GSP în tenis, despre secretul Garbinei Muguruza în punctele-cheie

Citește și:

Simona Halep - Garbine Muguruza 6-7, 5-7 // Explicațiile lui Artemon Apostu-Efremov, antrenorul Simonei: „Aici s-a făcut diferența”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (40)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  31 Ianuarie 2020, 10:38

Ah ce doare! Unde? Probabil la buzunar si cine mai stie unde... Multi ii dati, intruna, cu ”ambasadoarea Romaniei in sport” Țcea mai de seama... aRomaniei” etc etc Da de unde? Cand vine vorba de Romania, ex. FEDcup incepe s-o doara toatea alea. Asa intelege ea sa reprezinta Romania... Asa ca mai usor, usor cu...

bazinga
bazinga  •  30 Ianuarie 2020, 19:55

OLE........OLE...........GARBINE.........GARBINE!SI DREPTATE SE FACU!

bazinga
bazinga  •  30 Ianuarie 2020, 19:53
Postat de trake pe 30 Ianuarie 2020, 15:47

"Felicitări" pentru victorie și sper că-ți vei reveni până la Fed Cup (dacă vei avea bunăvoința să participi chiar dacă nu sunt bani mulți).

Nu iti fa iluzii,a zis ca nu participa la FED CUP acum vreo 2 saptamani....nici ea,nici Begu,nici Cristea,nici Niculeasca!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează