SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - QIANG WANG // Intervenție salutară a lui Darren Cahill: "Ce se întâmplă?! Vorbește cu mine!"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 martie 2018 20:40

Darren Cahill a avut o intervenție salutară la scorul de 4-5 pentru Qiang Wang, în primul set al sfertului de finală al Simonei Halep. 

"Ce se întâmplă?! Vorbește cu mine. Cum te simți? Spune-mi de ce faci atâtea greșeli. De ce nu muncești mai mult pentru puncte? Faci multe erori, lovești fără vreun fel de efect. Vreau să fii agresivă și să deschizi terenul.

Totul se joacă în mijloc. Ea atât face. Faci prea multe erori neforțate. Fii disciplinată, nu te mai grăbi. Forehand-ul din spatele terenului funcționează excelent!", i-a transmis Cahill. 

Simona Halep a pierdut un singur punct în următoarele două game-uri de după intervenția lui Cahill și a închis setul, scor 7-5.

SIMONA HALEP - QIANG WANG // liveTEXT ACUM + VIDEO Halep luptă pentru un loc în "sferturile" Indian Wells

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
genius
genius  •  14 Martie 2018, 08:34

Chiar esti un dudulici! Faci parte din categoria frustratilor...nimic mai mult!

dudulici
dudulici  •  14 Martie 2018, 07:34

Asa e,a fost "salutar"!!! Adica a salutat-o si ea a inteles ca e timpul sa lase circul pentru pariuri si sa termine mai repede setul,iar in urmatorul sa dea rasol la maxim ca pierd trenul sa se duca la o pizza!!!

andrei.33
andrei.33  •  14 Martie 2018, 04:24

Articol de umplutura ca 90% din ce apare pe gsp.ro

Vezi toate comentariile (9)
Comentează