SPORTURI  »  TENIS  »  SPONSOR

Simona Halep rămâne fără un sponsor important! Anunț oficial

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 10 iunie 2023 16:03 / Actualizat sambata, 10 iunie 2023 16:26

BMW a anunțat încetarea contractului de publicitate cu Simona Halep.

Suspendată provizoriu, în așteptarea procesului după ce a fost acuzată de dopaj, Simona Halep rămâne fără contractul cu BMW.

Simona Halep rămâne fără un sponsor

Anunțul oficial a fost făcut pe contul de Instagram al BMW Automobile Bavaria

„Mulțumim, Simona Halep, pentru momentele frumoase în care am făcut echipă! Ne place să o numim echipă și nu parteneriat pentru că ai demonstrat o dată în plus că ești o persoană minunată atât în teren, cât și în afara acestuia.

Acum, odată cu finalul acestui proiect, te îmbrățișăm cu drag și așteptăm cu nerăbdare viitorul și posibilele momente memorabile pe care le vom putea clădi împreună.
Suntem încântați să te susținem în continuare, să te aplaudăm și să îți fim alături, în toate provocările și competițiile viitoare”, a fost comunicatul oficial.

Potrivit site-ului campioanei de la Roland Garros și Wimbledon, printre sponsori se numără acum Nike, Wilson, Hublot, Rexona, Dedeman și Banca Transilvania.

Care este situația Simonei Halep 

„Simona Halep așteaptă să fie audiată începând din februarie. Tocmai a fost amânată audierea de la finalul lui mai, iar acum ar trebui să fie la finalul lunii iunie. Ar fi a patra tentativă. Problema este că Simona Halep a stat prea mult timp pe margine cu toate aceste amânări, iar probabil că-și va pierde toate punctele. A ratat patru Grand Slamuri și toate punctele doar pentru că ei nu și-au făcut treaba în mod corespunzător. 

Deci, în momentul în care va putea juca din nou o va face începând de la zero, ceea ce este extrem de incorect, iar asta, repet, doar pentru că ei nu și-au făcut treaba corespunzător”, a explicat Patrick Mouratoglou pentru hotnews.ro

Citește și: 

Și-au oficializat relația! Eliminat de la Roland Garros, a recunoscut că se iubește cu Paula Badosa

Casper Ruud - Novak Djokovic, finala Roland Garros 2023 » „Protejatul” lui Nadal stă în drumul lui Nole spre istorie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
rocky3
rocky3  •  11 Iunie 2023, 22:41
Postat de 267890 pe 10 Iunie 2023, 16:34

Povestea cu "o cantitate mică de Roxadustat găsită în suplimentul alimentar" începe să nu mai fraierească lumea.

Nu mai fraiereste pe nimeni! O Așteaptă pedeapsa maximă!

dragan
dragan  •  11 Iunie 2023, 11:01
Postat de username_2 pe 11 Iunie 2023, 00:38

cred că nu „fie ea și România”, cred că Simona merită felicitări tocmai fiindcă a ajuns lider mondial fiind din România, pt un român e mult mai greu să ajungă lider mondial decît pt un merican, de par ex...altfel, lider mondial e tot una cu LIDER MONDIAL, nici o diferență, n-are rost să strîcăm atîta cerneală

se repeta acum, la o scara mai mare, ce a patit Andreea la Olimpiada din Australia! si Tiriac, si reprezentantii sportului romanesc, au lasat fetita aia cu ochii-n soare si cu tableta aia de Nurofen in brate! niste lasi! asta fac si-acum, cu Simona: dau din gura si fac pe deontologii! ca si tzepelinii! sint linistit fiindca Simona, spre deosebire de Andreea, se poate apara SI SINGURA! are cu cine si are cu ce! aveti rabdare!

dragan
dragan  •  11 Iunie 2023, 10:53
Postat de billwader pe 11 Iunie 2023, 03:41

eu sunt pro halep si nu anti. cum am spus,rad de hateri pentru ca halep nu a pierdut niciun cent din averea uriasa. nu stiu cum poti sa spui ca bani facuti de halep din teneis sunt putini tinand cont ca este pe locul 7 sau 8 all time la incasari de bani in tenisul feminin. repet,all time.

banii facuti de Simona nu sint bani facuti IN TENIS ci bani adunati (greu) din premiile pentru rezultatele din teren- va amintesc ca Simona a jucat in China fara sponsor, cu un echipament cumparat de pe internet! si asta s-a intimplat nu fiindca e o jucatoare slaba- sau cum spunea un hater, urita-ci fiindca noi, romanii ei, cumparam 4 tricouri Nike (originale) pe an si 2 perechi de tenisi! Federer face 50 de milioane de euro doar intr-un drum la Bucuresti si asta fara sa joace tenis- asta fiindca Mister Perfect apartine (deja) unei lumi intregi! cit de frumoasa e hawaiana-nippona Osaka? nu mai joaca tenis de trei ani, dar ea reprezinta milioane si milioane de cumparatori asiatici! banii cistigati de Osaka nu sint cunoscuti decit de fiscul american, care o impoziteaza! am citit ca un bilet de intrare la primul meci al lui Leo Messi din USA a ajuns la 9000 de dolari- de la 48! daca Messi ar juca la Rapid Bucuresti, citi spectatori romani ar fi dispusi sa plateasca 40000 de lei pentru un bilet ca sa-l vada jucind fotbal- asta, stiind faptul ca in Bucuresti sint indivizi cu salarii si averi mai mari ca-n Miami? etc, etc, etc, etc...!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează