SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep rămâne pe locul 1 WTA cel puțin până în luna mai

FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat miercuri, 14 martie 2018 13:15

Simona Halep (26 de ani) și-a asigurat poziția de lider mondial cel puțin până la finalul turneului WTA de la Madrid, ce va avea loc în perioada 4-13 mai.

  • Simona Halep joacă astăzi, în jurul orei 22:00, împotriva Petrei Martic, în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells

Halep va rămâne pe prima poziție a clasamentului mondial măcar până la turneul de la Madrid. Și-a asigurat prelungirea șederii pe locul de vârf al clasamentului mondial după ce Caroline Wozniacki, cea care o putea detrona la finalul acestei săptămâni, a fost învinsă în "optimi" de Daria Kasatkina, 6-4, 7-5.

Dacă daneza ar fi cucerit titlul la Indian Wells, ea ar fi făcut din nou rocada cu Simona, cum s-a întâmplat după Australian Open. Românca și-a recăpătat poziția de lider în urma turneului de la Dubai, acolo unde Caro nu a participat și a pierdut punctele izbutite anul trecut. Pe de altă parte, Halep și-a depășit deja, odată cu calificarea în "sferturi", performanța din 2017 de la Indian Wells, adăugând la zestrea actuală de puncte.  

1470 de punctepoate fi diferența dintre Halep și Wozniacki la finalul turneului, dacă românca se impune la Indian Wells

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
10155633308976552
Cornel Perju  •  15 Martie 2018, 01:18

un articol complet gresit. autorul nici macar nu s-a sinchisit sa se uite pe live ranking. Carolina Wozniaki ar fi trebuit sa castige turneul iar Simona sa nu ajunga in finala, ca s a poata trece pe prima pozitie. Dar e mai greu cu matematica pentru ziaristii facuti la Spiru Haret

sorin965
sorin965  •  14 Martie 2018, 21:33
Postat de adi_stelistul pe 14 Martie 2018, 18:11

Ha? Eu spuneam ca daca Simona pierde in sferturi la IW si in turul 2 la KB iar Caro castiga turneul de la KB. Tu despre ce vorbesti? Unde vezi optimi, unde vezi Caro sa castige la IW in comentariul meu?

Corect , scuze !

adi_stelistul
adi_stelistul  •  14 Martie 2018, 18:11
Postat de sorin965 pe 14 Martie 2018, 16:15

Daca recitesti deduci ca nu exista nici o Caro care sa poata câstiga IW deoarece a pierdut in optimi iar Simo a trecut deja de optimi si diferenta intre ele deja s-a marit .

Ha? Eu spuneam ca daca Simona pierde in sferturi la IW si in turul 2 la KB iar Caro castiga turneul de la KB. Tu despre ce vorbesti? Unde vezi optimi, unde vezi Caro sa castige la IW in comentariul meu?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează