SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep refuzată la un turneu care va începe săptămâna viitoare: "Ne vedem în 2019, Simona"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 mai 2018 11:46

Simona se află zilele acestea la turneul de la Roma, unde va juca semifinala cu Maria Sharapova, însă până la Roland Garros, românca voia să mai concureze într-o altă competiție.

Liderul mondial ar fi vrut să participe la turneul de la Strasbourg, care se va disputa săptămâna viitoare, însă a fost refuzată de organizatori. Motivul? Simona ar fi cerut un wildcard, însă a făcut solicitarea prea târziu și organizatorii nu i-au mai putut acorda accesul pe tabloul principal.

"Trebuie să anunţăm că două jucătoare din Top 10 şi-au exprimat dorinţa de a juca la turneul nostru în 2018! Simona Halep (1 WTA) şi Sloane Stephens (10 WTA) au solicitat wild carduri.

Dar, din păcate, biletele gratuite nu au putut fi acordate, fiindcă cererile au venit prea târziu. Ne vedem în 2019, Simona şi Sloane", a fost comunicatul competiției franceze.

Astfel, Simona va avea pauză până pe 28 mai când va începe Marele Șlem de la Roland Garros. Jucătoarea noastră va juca în această seară, de la ora 18:00, semifinala de la Roma cu Maria Sharapova. Meciul va fi în direct la TV Digi Sport și liveTEXT+VIDEO pe GSP.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
10153808081703374
Peter Tudosio  •  22 Mai 2018, 19:55

@ * ... era mai bine *** *** ***, asa nu *** si *** *** asa timpenii! *** ***, Simona a fost deja obosits in finala dupa meciul maraton cu robotul Sarapova, nu se mai ducea la Strasbougul ***!! Ea a si declara ca nu a cerut asa ceva, si altii in presa au zis ca nu a fost decit o chestie de publicitate a *** de la Strasbourg! In al doilea rind, *** afon , TOATE jucatoarele din WTA joaca dupa acealasi sistem si reguli sa stringa puncte , nu i de dau lui Simona gratuit! Munceste greu pentru ele, ***!! Cine le opreste pe altele sa fie pe primul loc? *** prost si neinformat, ai sa mori tot prost si gelos!! Simona va muri tot faimoasa si bogata! Gindeste-te la asta cind te dai smecher si o insulti!! Ea nu joaca pentru *** *** ***, ea joaca pentru ea si cariera ei, nu a ta!! Si nu mai paria ca prostul ca apoi sa dai vina pe ea!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

112718839608210
Bumbu Dorel  •  19 Mai 2018, 15:21

incepe Halepova campania de strans puncte...dar nu merge !! Strasbourg nu este de nivelul ei..Ea este mult,mult peste acest turneu...nivelul ei este de la grand slam in sus.......................

maxp
maxp  •  19 Mai 2018, 12:49

Noroc cu organizatorii... oare ce o fi in capul ei, pentru ce sa joace si cu o saptamana inainte de RG?! Mai ales ca dupa RG nu se incheie sezonul, ba din contra, se continua cu turnee importante. Cred ca decizia e normala, probabil wild-cardurile erau deja date, altfel e clar ca celor de la Strasbourg nu le-ar fi fost decat benefic sa aibe liderul mondial la acel turneu.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează