SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Roland Garros, game over pentru Halep: „Accidentarea e mai gravă decât mă așteptam!”

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) a revenit în România după accidentarea din Italia și spune ca vă sta pe tușă între 3 și 5 săptămân
Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) a revenit în România după accidentarea din Italia și spune ca vă sta pe tușă între 3 și 5 săptămân

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 mai 2021 18:35 / Actualizat vineri, 14 mai 2021 18:57

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) a revenit în România după accidentarea din Italia și spune ca va sta pe tușă între 3 și 5 săptămâni. Astfel, sportiva noastră are șanse infime să participe la Roland Garros, turneu de Grand Slam care va începe pe 30 mai.

Simona Halep a abandonat în turul II al turneului de la Roma, în meciul cu nemțoaica Angelique Kerber (33 de ani, 26 WTA), la scorul de 6-1, 3-3. Sportiva din România a acuzat o durere „din senin” și nu a mai putut călca normal pe piciorul stâng. Rezultatul RMN-ului efectuat în capitala Italiei nu e îmbucurător: ruptură musculară la gamba stângă.

Simona Halep: „E destul de grav, nu mă așteptam”

„Am o ruptură la gambă, profundă, destul de profundă. Va trebui să fac repaus destul de mare. După ce se retrage hematomul, trebuie să mai fac o investigație, să-mi spună exact. Trei, patru, cinci săptămâni, cam așa o să stau. 

Este destul de grav, nu mă așteptam, bineînțeles, dar o iau ca atare și merg înainte, n-am ce să fac. Stăteam la retur, am făcut o mică săritură și apoi am simțit o durere foarte mare. 

Mereu mă recuperez în țară, am încredere în medicii pe care îi am și e cel mai bine să fii acasă în momentele astea”, a declarat Halep în aeroport.

Obiectivul e să fiu bine până la Olimpiadă. Sunt șanse mici să particip la Paris, e o dezamăgire foarte mare, dar mai am câțiva ani în față. Bine că s-a întâmplat acum, nu la 25 de ani. Sper să se mai întâmple peste 10 ani, dacă o să mai joc
Simona Halep

Simona Halep își poate lua gândul de la Roland Garros

Pentru Simona urmează cea mai importantă parte a sezonului: Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice. Campioană la Paris în 2018, Halep are șanse foarte mici să mai participe la turneul din capitala Franței, competiția ei preferată. Roland Garros 2021 începe pe 30 mai, ceea ce înseamnă că Simona Halep are doar 18 zile pentru a se recupera după această accidentare.

Turneul de la Wimbledon va lua startul pe 28 iunie, iar Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde Simona vrea să câștige o medalie, încep pe 23 iulie.

+6 FOTO

Citește mai multe știri despre Simona Halep:

De ce s-a rupt Simona Halep? Reacția unui nutriționist: „Cred că ignoră baza performanței! Nu s-ar accidenta așa des”

CTP, surprins de pățania Simonei Halep: „În jumătate de veac în tenis, n-am văzut ceva asemănător”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
267890
267890  •  15 Mai 2021, 15:29

Ca s-a accidentat si ca sufera nu putem decat sa fim alaturi de ea, ca de altfel alaturi de oricine trece prin asa ceva. Dar ca nu va juca la RG nu e nicio problema, fara ea va fi un turneu mai frumos.

dobrin
dobrin  •  14 Mai 2021, 22:33

Haha... a scris cineva importriva vaccinului si a luat instant ban :)))

dobrin
dobrin  •  14 Mai 2021, 22:32
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Nici nu stiu la ce s-a mai vaccinat, ca facuse deja covidul

Vezi toate comentariile (11)
Comentează