SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep s-a PRĂBUȘIT în preferințele pariorilor! Nu e printre primele 5 favorite la Australian Open

Articol de GSP - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 12:37

Eliminarea prematură de la Sydney, în fața lui Ashleigh Barty, dar și suspiciunile cu privire la starea de sănătate a Simonei Halep au transformat liderul WTA dintr-o favorită la Melbourne într-una dintre jucătoarele cotate cu șansa a 6-a sau chiar a 7-a, în funcție de numele casei de pariuri.

Sportiva noastră nu jucase de mai bine de 3 luni până la meciul de la Sydney și, din a doua favorită la Antipozi, a coborât pe locul 6 sau chiar mai jos, în funcție de casa de pariuri.

Cota Simonei Halep variază între 12 și 17, media fiind undeva la 14.50, foarte mult pentru un lider WTA.

Prima favorită este Serena Williams, care are o cotă între 4 și 5. Angelique Kerber este a doua, la o distanță destul de mare. Cota ei este între 7 și 10.

Aryna Sabalenka, Naomi Osaka, Elina Svitolina sunt următoarele. Acestea au cote între 10 și 13 și sunt urmate de Pliskova, Barty, Halep și Stephens Sloane, toate cu cote apropiate.

Meciurile Simonei Halep de la Australian Open vor fi transmise în direct la Eurosport și liveTEXT pe GSP.ro. Liderul mondial are de apărat nu mai puțin de 1.300 de puncte la turneul care se va desfășura în perioada 14-27 ianuarie.

20este cota medie oferită de casele de pariuri pentru Caroline Wozniacki, nefiind între primele 10 favorite

51este cota Biancăi Andreescu, fiind la egalitate cu mult mai celebra Venus Williams, dar și cu Johanna Konta 

Citește și:

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Coșmar cu repetiție? Simona Halep și-a aflat traseul de la Australian Open » Darren Cahill: "Adversara poate bate pe oricine"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
martinpen
martinpen  •  14 Ianuarie 2019, 23:07
Postat de martinpen pe 14 Ianuarie 2019, 22:52

Surprinzator cum creste numarul celor care au votat... cate 3-4000 pe zi. Logic vorbind, ar trebui ca toti vizitatorii unici ai gsp sa fi votat, lucru ce nu reiese din Google reports, care spune ca gsp are cateva sute de unici zilnic...

La ora 23:08 sunt 13109 care au spus ca Halep pierde din primul tur.

martinpen
martinpen  •  14 Ianuarie 2019, 22:52

Surprinzator cum creste numarul celor care au votat... cate 3-4000 pe zi. Logic vorbind, ar trebui ca toti vizitatorii unici ai gsp sa fi votat, lucru ce nu reiese din Google reports, care spune ca gsp are cateva sute de unici zilnic...

estef
estef  •  13 Ianuarie 2019, 18:58

E treaba ei ce face. :)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează