SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep s-a retras de la Stuttgart! Decizia de ultim moment a româncei: „Sunt obosită fizic și mental, am dat totul în Fed Cup” + la ce turneu revine

Simona Halep
Simona Halep

Articol de GSP - Publicat marti, 23 aprilie 2019 12:12

Simona Halep (2 WTA, 27 de ani) a anunțat în urmă cu scurt timp că nu va participa la turneul de la Stuttgart din această săptămână. 

Simona Halep are mici probleme la șold, apărute în timpul meciului cu Caroline Garcia din Fed Cup, și a luat decizia de a se retrage de la turneul german în urma unei consultări cu medicii și staff-ul său, a anunțat românca în cadrul conferinței de presă ce a avut loc la Stuttgart. 

Ce a spus Simona Halep: 

„Am simțit ceva în momentul în care am alunecat în meciul cu Caroline Garcia. Sunt și obosită mental, am dat totul în această confruntare. De asta am decis să mă retrag. Am acum o pauză de două săptămâni pentru odihnă, voi merge acasă pentru a mă relaxa. Trebuie să-mi recuperez șoldul pentru perioada de zgură, unde meciurile sunt foarte fizice. Sunt sigură că mă voi recupera și voi gata. 

Sunt dezamăgită că nu pot juca aici, era un antrenament bun pe zgură. E un turneu grozav și regret că nu voi putea participa. Totuși, am jucat deja două meciuri pe zgură și sunt mulțumită de nivelul arătat de mine. Sunt mai încrezătoare decât în trecut, sunt campioană en-titre la Roland Garros, abia aștept să revin. E perioada mea preferată din calendar, indiferent de rezultatele pe care le-aș obține acolo. 

Mă simt bine de fiecare dată când revin pe zgură. În Fed Cup, nivelul meu a fost mai bun decât mă așteptam. Am fost foarte fericită și mulțumită pentru cum am arătat în Fed Cup, în special în meciul cu Garcia, unde nivelul a fost foarte ridicat. Iubesc să joc pe zgură, cred că am jocul potrivit pentru această suprafață. Vom vedea cum vor evolua lucrurile după ce voi reveni. Am fost foarte supărată după eșecul din Fed Cup, dar trebuie să mă recuperez fizic și psihic pentru perioada următoare”, a explicat Simona Halep în conferință.

Momente tensionate în finalul primului set: Halep, plină de nervi după ce a alunecat pe zgură + Francezii au huiduit-o! 

Halep vine după week-end-ul epuizant din Fed Cup, unde a câștigat ambele meciuri de simplu cu Franța, și a jucat și în meciul de dublu pierdut dramatic alături de Monica Niculescu, împotriva cuplului Garcia/Mladenovic, scor 7-5, 3-6, 4-6. 

VIDEO „Ultrasul” Emil Boc, interviu în exclusivitate pentru GSP.ro după show-ul de la Fed Cup: „Toți românii au de învățat de la Simona Halep!” » Cum a descris meciul cu Garcia + ce l-a uimit la Rouen

Revine la Madrid

Simona Halep va reveni pe teren la turneul de la Madrid, care începe pe 6 mai. Simona s-a impus în două rânduri la turneul Premier Mandatory din capitala Spaniei, în 2016 și 2017. 

Vezi și: Simona Halep a riscat totul pentru Fed Cup! Un specialist explică: probleme mari într-o perioadă critică » Poate ieși din Top 10!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (34)
347655969058390
Ion Popescu  •  25 Aprilie 2019, 08:01

Simona a raspuns foarte frumos la intrebarile ziaristei de la pro tv.

bazinga
bazinga  •  24 Aprilie 2019, 13:20
Postat de badeadorian pe 23 Aprilie 2019, 15:50

Domnu' nene Bazinga , aveti aceeasi problema cu care ati reusit ''sa va afirmati'' .... *** cand vedeti numele Halep Simona !! . Aveti niste comentarii vecine cu apoplexia , cand deschideti pagina de internet deja mana va pleaca instictiv catre flaconul cu pastile !!! . Daca Halep reuseste sa castige un turneu important in acest an, riscam sa nu mai vedem postarile dv. inflamate !! Doamne fereste , ca doar sunteti un om si dv. Si am slabe sperante ca va veti gasi echilibrul vis-a-vis de anumiti sportivi sau echipe . *** ...ma gandesc ca aveti familie !!.Va doresc sanatate cu ocazia Pastelui !!

Multumesc la fel!Da,o urasc si o voi ura forever pe Halep,asta e adevarul!Nu ma dezic de adversitatea si aversiunea mea fata de aceasta persoana artificial umflata de presa!Cea mai nemeritata number one in tenisul feminin,din istorie...o mediocra limitata in registrul tehnico-tactic,cu un joc bazat exclusiv pe aspectul fizic si picioare rezistente!

bazinga
bazinga  •  24 Aprilie 2019, 13:17
Postat de ticbis pe 23 Aprilie 2019, 21:49

Nenea, matale esti de fapt anti-roman!!! Pentru orice persoana sanatoasa la cap ce-ti citeste comentariile inepte si decrepite, este evident aspectul asta!!!

Ai' sa mori tu?Mai,patriotule care esti,urmasul lui Badea ***....ma cutremur tot,nu alta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează