SPORTURI  »  TENIS  »  ANUNȚ

NEWS ALERT Final de colaborare, după 14 ani: Simona Halep renunță la un om vital în cariera sa! „Am un nou membru în echipă”

Simona Halep (30 de ani, locul 19 WTA) a încetat colaborarea cu managerul Virginia Ruzici (67). Cele două erau alături de 14 ani.
Simona Halep (30 de ani, locul 19 WTA) a încetat colaborarea cu managerul Virginia Ruzici (67). Cele două erau alături de 14 ani.

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 mai 2022 19:34 / Actualizat sambata, 28 mai 2022 20:25

Simona Halep (30 de ani, locul 19 WTA) a încetat colaborarea cu managerul Virginia Ruzici (67). Cele două lucrau împreună de 14 ani.

Halep are un nou partener, Nina Wennerstrom, fondatoarea „We Sport Agency”, o companie de management sportiv specializată în reprezentarea sportivilor profesioniști.

Simona Halep se desparte de Virginia Ruzici: „O călătorie fantastică”

„A fost o călătorie fantastică. Aș dori să-i mulțumesc Virginiei Ruzici pentru dăruirea ei față de mine, nu doar profesională, ci și ca prieten apropiat. A fost o experiență uimitoare împreună, de 14 ani, și o adevărată încântare să lucrez cu ea. Voi prețui pentru totdeauna prietenia noastră. 

Acum, aș dori să salut un nou membru în echipa mea. Sunt încântată să anunț că voi lucra cu Nina Wennerstrom și echipa We Sport Agency!”, a scris Halep pe Instagram.

Final de colaborare, după 14 ani: Simona Halep renunță la un om vital în cariera sa! „Am un nou membru în echipă”

„Bine ai venit la We Sport, Simona Halep. E o adevărată onoare să reprezentăm ca sportivă o persoană cu valorile și etica ta, ne inspiri pe toți să dăm tot ce avem mai bun zi de zi! 2 titluri de Mare Șlem, 23 de trofee WTA, #1 mondial pentru 64 de săptămâni, toate vorbesc de la sine”, a scris Wennerstrom pe Twitter.

Final de colaborare, după 14 ani: Simona Halep renunță la un om vital în cariera sa! „Am un nou membru în echipă”
Nina Wennerstrom

Ruzici despre Halep: „Am zis că va fi în primele 10 din lume”

În 2017, Virginia Ruzici povestea cum a descoperit-o pe Simona Halep la vârsta de 14 ani: „De Simona auzisem când avea 14 ani. Florența Mihai m-a rugat să trec pe la clubul ei și atunci am bătut mingea cu Simona, Irina Begu și Andreea Mitu. Mi-am dat seama că ea era cea mai talentată dintre toate. 

Sinceră să fiu, când a câștigat Roland Garros la juniori, am asistat la meciurile ei și m-a impresionat. Atunci am zis că va fi în primele 10 din lume. Era foarte dificil să mă gândesc la numărul 1 mondial. Atunci am dorit să lucrez împreună cu ea”.

Virginia Ruzici este o fostă mare jucătoare de tenis, prima din România campioană de Mare Șlem - Roland Garros 1978.

Patrick Mouratoglou, detalii despre starea de sănătate a Simonei Halep, după atacul de panică de la Roland Garros
ROLAND GARROS
Patrick Mouratoglou, detalii despre starea de sănătate a Simonei Halep, după atacul de panică de la Roland Garros
O nouă reacție a lui CTP, după eliminarea Simonei Halep de la Roland Garros: „Are o stare interioară care nu e bună deloc”
Roland Garros
O nouă reacție a lui CTP, după eliminarea Simonei Halep de la Roland Garros: „Are o stare interioară care nu e bună deloc”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (17)
ortega
ortega  •  29 Mai 2022, 19:52
Postat de valyomanyd pe 28 Mai 2022, 20:37

Comentariul tau e din ciclul ..prostia haterului...Simona are 2196 de puncte, jucatoarea de pe 100 are 657 iar cea de pe 500 are 92 de puncte...Tolomacule, Simona are de aparat pana la sf anului vreo 100 de puncte,iar in ian.2023 la Ao 250 si la turneul premargator Ao vreo 300 de puncte...Cum poate sa ajunga in feb pe locul 500 ? Bine. tu esti atat de prostalau incat habar nu ai cum e cu clasamentul WTA !

Bă prostule , ești milițian sadea . Era o figură de stil , *** milițienii nu-i de mirare că n-ai priceput nimic . Desființare ușoară , groteștilor . Haide U !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

MaxiP
MaxiP  •  29 Mai 2022, 10:06
Postat de mihneailie030 pe 28 Mai 2022, 21:33

Pe mine unul, m-ați *** cu fatuca asta... Aștept cu nerăbdare sa se retragă, apare mai des la televizor ca,, *** sa soție,,... Noi românii, nu avem limită, nu știm când sa ne oprim, cu orice. Este Apanajul lipsei de cultura și educație care a dus această nație în subsolul civilizației europene, și nu numai!!!

Eu cred ca problema e ca nu-i mediatizat pe alții, nu ca o mediatizat pe ea. Lipsa de cultura se vede și în faptul ca presa confunda tenisul cu Simona Halep. E normal sa o mediatizezi, e o revelație pt sportul autohton, dar sunt atât de multe de prezentat din tenis, nu doar sportivii autohtoni.

MaxiP
MaxiP  •  29 Mai 2022, 10:02
Postat de iugamircea pe 29 Mai 2022, 07:22

Cu ce i-a greșit d-na Ruzici ,Simonei,nu știu ,dar nu e ok!!!!!

Da' te-ai gândit ca poate Ruzici a vrut sa plece?!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează