SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

UPDATE Halep le prezintă românilor trofeul astăzi în fața Arenei Naționale! Decizie ciudată a PMB: eveniment în afara stadionului. Ce a cerut Simona, ce i-a oferit Firea

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iunie 2018 00:01

Simona Halep (26 de ani), campioana de la Roland Garros, va reveni în România astăzi, cu o cursă Tarom, la ora 16:15, iar seara le va prezenta românilor trofeul. Simona a cerut inițial o aprobare pentru un eveniment în piață, dar PMB l-a programat în fața Arenei Naționale, "din cauza timpului prea scurt pentru aprobările necesare"!

Liderul mondial va fi așteptată la Salonul Oficial al Aeroportului Internațional "Henri Coandă" de conducerea FRT și de președintele Federației, George Cosac, informează site-ul Federației.

Seara, la ora 20:00, Simona va fi prezentă la Arena Națională, unde le va prezenta fanilor trofeul câștigat pe zgura franceză. Anunțul a fost făcut pe facebook de Andrei Nourescu, consilierul ministrului sportului Ioana Bran.

Halep a confirmat la scurt timp, pe contul personal de facebook: "Vă aștept la Arena Națională la ora 20:00! Vă mulțumesc pentru susținere". 

SIMONA A VRUT ÎN PIAȚĂ, FIREA I-A OFERIT SCĂRILE DE LA "OFICIALĂ"!

După multe mesaje primite de la fani, prin care i se cerea prezentarea trofeului la București, Simona și cei din staff-ul ei au luat legătura cu Primăria Capitalei, solicitând aprobare pentru un eveniment scurt intr-o piață. 

“Timpul era scurt pentru aprobări conforme cu legislația, așa că Firea i-a propus Arena Națională”, au explicat surse GSP. 

Într-un comunicat remis în această seară, PMB anunță că evenimentul va avea loc în afara stadionului, în zona scărilor de acces la tribuna oficială: 

"Primaria Capitalei, prin Compania Sport pentru toti, în parteneriat cu Federatia Romana de Tenis, organizează luni, 11 iunie 2018, ora 20.00, la Arena Națională, în fața zonei VIP- intrarea oficială, o ceremonie in cadrul careia Simona Halep, cetățean de onoare al Capitalei, va prezenta românilor trofeul Roland Garros.

Toți cei care vor să o vada pe marea campioana sunt asteptați la Arena Naționala. Accesul va fi permis prin străzile Maior Coravu, Pierre de Coubertin și Basarabiei. Intrarea este liberă". 

Evenimentul va începe la ora 20:00 și va dura în jur de 30 de minute, timp în care Simona le va prezenta fanilor copia trofeului la intrarea de la tribuna oficială, zona VIP, și probabil va ține un scurt discurs. 

Simona a câștigat sâmbătă primul titlu de campioană la Roland Garros pentru România, după 40 de ani de la succesul Virginiei Ruzici. 

Simona Halep a câștigat pentru prima dată un turneu de Grand Slam, după ce a învins-o în finala de la Roland Garros pe Sloane Stephens (10 WTA), scor 3-6, 6-4, 6-1.

GSP a pregătit un site special » Intră pe BravoSimo.ro și transmite-i un mesaj campioanei!

31 de finale a jucat Simona în carieră și a cucerit 17 titluri

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (47)
firstsisif
firstsisif  •  11 Iunie 2018, 20:21
Postat de Ion Ion Manole pe 11 Iunie 2018, 18:35

mi se pare normal sinu dar tinand cont de performanta simonei si contraperformantele celorlalti este foarte frumos dar eu stau de 15 ani in spania si n-am vazut pana acum sa i se pregateasca atata fast unui sportiv nadal a castigat de 11 ori roland garros doar nationalei spaniei cand a castigat cm s echipelor barcelona si real cand au castigat ucl dar s-au implicat cluburil si suporteri nu primariile ca la noi

Spaniolii sunt prea obisnuiti cu castigarea competitiilor ca sa le mai organizeze celor care castiga astfel de primiri. Nu se va intampla niciodata, dar crezi ca la al unsprezecelea grand slam la Roland Garros se va mai organiza o astfel de primire pentru Simona Halep?

421375784924507
Ion Ion Manole  •  11 Iunie 2018, 18:35

mi se pare normal sinu dar tinand cont de performanta simonei si contraperformantele celorlalti este foarte frumos dar eu stau de 15 ani in spania si n-am vazut pana acum sa i se pregateasca atata fast unui sportiv nadal a castigat de 11 ori roland garros doar nationalei spaniei cand a castigat cm s echipelor barcelona si real cand au castigat ucl dar s-au implicat cluburil si suporteri nu primariile ca la noi

vladutz13
vladutz13  •  11 Iunie 2018, 14:05
Postat de pittt pe 11 Iunie 2018, 11:39

Mie mi se pare normal sa-si prezinte trofeul la Arena Nationala si nu in piata. In primul rand Arena Nationala reprezinta sportul, nu Piata Victoriei. In al doilea rand in piata sunt mai mereu manifestatii politice si chiar nu mi se pare normal sa fie amestecat succesul Simonei cu politica, nu are rost ca lumea sa se prezinte in piata pentru Simona si sa se incerce folosirea evenimentului pentru lozinci politice. Oamenii politici murdaresc succesul Simonei, indiferent de care parte a baricadei sunt

Ce aiurezi omule??? Toate sarbatoririle sportive s-au facut la Universitate. Asa se si spune (mai mult ironic acum): hai la Universitate dupa ce mai castiga o echipa de fotbal cate ceva.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează