SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // Darren Cahill explică unde a greșit Simona Halep: „Asta era lovitura de folosit! Când a făcut-o, Serena a avut probleme”

Simona Halep // Australian Open
Simona Halep // Australian Open

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 18:49

Simona Halep (1 WTA) a pierdut meciul cu Serena Williams (16 WTA) din optimile de finală de la Australian Open, scor 1-6, 6-4, 4-6, însă a terminat meciul cu zâmbetul pe buze.

După meci, australianul Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a vorbit despre duelul româncei cu Serena Williams și a spus ce trebuia să facă liderul WTA pentru a câștiga meciul.

Simona a început slab, dar a jucat excelent în setul secund. În decisiv, acel game de la 3-2, cel mai lung, a fost crucial. Din păcate, l-a pierdut şi asta a dus la pierderea meciului. La 3-2, Simona a avut trei mingi de break.

Simona trebuia să îşi folosească backhand-ul în lung de linie, pe mingea a doua a Serenei. A avut şansa asta de câteva ori, dar nu a reuşit să profite de ea. Pentru că Serena Williams a avut foarte mult de suferit atunci când Simona şi-a folosit backhand-ul”, a declarat Darren Cahill pentru ESPN, potrivit Hotnews.

Vezi și:

VIDEO Serena Williams dezvăluie ce a învățat după meciul cu Simona Halep: „De aceea ea e numărul 1”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
103179470776675
Sabin Ellak  •  22 Ianuarie 2019, 13:28

Halep poate sa aduca pe orice antrenor,tot nu va juca mai bine,si nu va iesi din mediocritate.Ea atat stie cat a aratat la Sidney si la AO cu Kanepi,Kenin si Serena.Este ramasa in urma cu jocul modern,combinativ,astfel tinerele talente care vin din urma vor detrona din ce in ce mai mult.Declinul ei a inceput,peste cateva zile va ajunge pe locul 4-5.iar la finele anului va parasi top 10 !Norocul nu poate perpetua vecii vecilor.

ion.ionescu
ion.ionescu  •  22 Ianuarie 2019, 00:04

Halep este dezavantajată de statură dar se ambiţionează să joace în forţă. De unde şi numeroasele probleme de sănătate (dincolo de cele strategice, ca să evite turnee inutile pentru clasament). De peste 3 ani, tot subliniez eroarea pe care o face nefolosind slice-ul (ar evita ieşirile din teren pt. loviturile în forţă) şi stopurile, insistând să apeleze la Ilie Năstase pentru acestea. Serena e "femeia bărbat". Ca de obicei, i-a trimis mingi "la mână", ca la antrenament, în loc să o alerge...Pe centru, ca să nu-i deschidă unghiuri dar orice retur al acesteia spre colţuri era deja letal prin forţă. În astfel de situaţii, soluţia este variaţia în joc iar stopurile sunt cea mai bună soluţie : Serena ar fi fost alergată şi nu ar mai fi ştiut la ce să se mai aştepte. Jocul de metronom al Simonei era tot ce-şi dorea Serena !!

barkley
barkley  •  21 Ianuarie 2019, 20:49
Postat de Ioan Trofin pe 21 Ianuarie 2019, 20:24

La drept vorbind fără sa fiu critic, dar ca nr. 1jocul a fost slab, din punctul meu de vedere Simona nu a fost pregătită pt acest meci, mari specialiști vorbeau ca nu mai are nevoie de antrenor, s a văzut rezultatul, acum sa vedem ce mai comentează specialiștii când nu a ajuns nici măcar în finala. E drept ca Serena e un buldozer, dar și ea venea după o perioada dura de recuperare, Simona? Care mai sunt scuzele? Sa avem pardon.

De ce ar trebui nr. 1 mondial sa se scuze catre nea Ioan Trofin? Ce te face sa crezi ca-ti datoreaza vreo scuza?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează