SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // Darren Cahill nu s-a putut abține în timpul comentariului: „ De-asta am venit la arenă!”

Darren Cahill FOTO: Guliver/GettyImages
Darren Cahill FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 13:43

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) a fost eliminată de Serena Williams (37 de ani, 16 WTA), scor 1-6, 6-4, 4-6, în optimile de finală ale turneului de la Australian Open. Darren Cahill a comentat partida pentru ESPN 2. 

Australianul, fost antrenor al Simonei, a rămas în continuare aproape de Halep. Liderul mondial a recunoscut că a primit sfaturi de la Darren înaintea partidelor de la Australian Open. Mai mult, acesta a îndrumat-o pe Halep în alegerea unui nou antrenor, care se pare că va fi Thierry Van Cleemput.

Cahill, comentator al partidei pentru postul american ESPN, a fost încântat de nivelul tenisului prestat de Simona Halep și de Serena Williams, exclamând la finalul setului secund: „Nu credeam acum 15 minute că Simona poate câștiga setul secund! De asta am venit la arenă, să vedem un meci de genul acesta”.

Vezi și: 

Mutarea începutului de an: cine a fost alături de Simona Halep la încălzirea dinaintea șocului cu Serena

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
10211279052766795
Adrian Iftene  •  21 Ianuarie 2019, 22:42

Ce e, dom'le, cu toti limbricii astia care tot spun despre Simona ca e mediocra, ca e slaba, ca e asa si pe dincolo? Mai, parlitilor, ati realizat si voi ceva in viata asta? In afara de spart seminte la scara blocului. Viermisori mici si insignifianti ce sunteti. Aici e singurul loc unde va bucurati de cateva clipe glorioase de atentie.

schema
schema  •  21 Ianuarie 2019, 16:44

Simona Halep este o jucatoare mediocra, submediocra, chiar slaba. Nu stiu cum castiga turnee, nu stiu cum bate pe aproape orice jucatoare, nu stiu cum a ajuns pe locul 1 in lume, probabil ca totul este aranjat cu Williams, cu Wozniacki, cu Kerber, etc., nu stiu care e scopul. De fapt, ea nici nu stie sa joace tenis, exista doar pentru a ne imbolnavi de inima neagra pe noi, cei care ii urmarim cu sufletul la gura toate meciurile. Trebuie facut ceva ca Simonei Halep sa nu i se mai ofere puncte pentru partidele castigate jucand prost sau mediocru, altfel nu scapa de ea primele locuri din clasamentul WTA si nu numai. Nu e normal, o jucatoare atat de slaba sa fie pe primul loc in lume! Cred ca ar trebui sa i se interzica participarea la turnee, cel putin la acelea din Europa, Australia, Asia, Americi, Africa si Antarctida. Nu-i asa?

robotzel
robotzel  •  21 Ianuarie 2019, 15:37
Postat de Sabin Ellak pe 21 Ianuarie 2019, 15:16

Cu sau fara Cahill,Halep ramane o jucatoare mediocra,si oricum ar fi pierdut-o jocul cu Serena,fiindca locul ei ocupat in clasament,este una conjuncturala si nemeritata !

conjunctural era daca era acolo o sap sau doua. ea este acolo de aproape un an plus ca la finalul sezonului a fost acolo. este doar un hater

Vezi toate comentariile (6)
Comentează