SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // Fanii americancei se revoltă pe Twitter înainte de finala de la Wimbledon: „Vrem să vedem acest meci! Vreau să râd cu lacrimi”

Serena Williams // FOTO: Guliver/GettyImages
Serena Williams // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iulie 2019 13:21

Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) și Serena Williams (37 de ani, 10 WTA) s-au înfruntat în finala Wimbledon 2019. Partida a fost transmisă în direct pe Eurosport 2 și liveTEXT pe GSP.ro. 

Românca s-a impus cu scorul de 6-2, 6-2, după 56 de minute de joc și a cucerit cel de-al doilea turneu de Grand Slam din carieră. 

Vezi AICI desfășurarea partidei

Înaintea meciului, fanii Serenei s-au revoltat pe Twitter din cauza unui sondaj online, la care au răspuns 1.732 de adulți din Marea Britanie.

Într-un studiu realizat de compania YouGov, 12% dintre bărbați consideră că ar putea câștiga un punct contra Serenei Williams într-un meci direct. În același sondaj, doar 3% dintre femei consideră că pot să-i ia un punct americancei.

Fanii s-au revoltat pe Twitter

După ce au văzut rezultatele, fanii Serenei s-au revoltat. Aceștia s-au declarat nemulțumiți și au spus că vor să vadă un meci între Serena Williams și cei care cred că pot câștiga un punct contra ei.

„Doamne, dă-mi această încredere în mine ieșită din comun pe care o are unul din opt bărbați”

„Te rugăm, Serena. Vrem să vedem acest meci. Vreau să râd cu lacrimi”

„Dacă-mi dai 500 de șanse, aș putea câștiga. Pun pariu că Serena va fi distrasă de burta mea, începe să râdă și face dublă greșeală”

„Aș vrea să-l văd pe acel bărbat”

au fost câteva dintre comentariile de pe Twitter

 

Citește și: 

Vulnerabilități pe iarbă » Serena Williams poate fi învinsă la Wimbledon: 3 exemple pentru Simona

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  13 Iulie 2019, 16:32
Postat de 1745flo pe 13 Iulie 2019, 15:29

Cand esti fan Serena... trebuie ca ai niste neuroni în minus!

Clar!

haxor
haxor  •  13 Iulie 2019, 15:50
Postat de marc_ro pe 13 Iulie 2019, 14:56

Americanii astia asa sunt crescuti cu Capitan Planet in vene. E o iureala sa crezi ca din 48 de puncte pe serviciu sa nu inimeresti una nereturnabila. Bineinteles ca trebuie sa si sti sa faci asta, chiar daca esti amator.

Sa-ti spun o poveste ca sa intelegi si tu ce inseamna tenisul pro si nu mingicareala ce o practica ori si ce amator. ;:)) Deci o buna prietena povestea ca acum ceva ani in urma pe cand marele jucator de tenis Michael Chang inca mai activa, se afla la o intalnire demonstrativa si promotionala pentru turneul de la Roland Garros. La un momet dat se propune publicului prezent o vacanta de doua saptamani in nu stiu ce loc exotic al planetei cu totul inclus si hotel de 5 stele alturi de un partener la alegere, celui sau celei care reuseste sa-i fure un punct lui Chang pe serviciul sau. S-a facut o coada de teribilisti dornici sa plece in vacanta. Nu stiu cati au vazut un meci de tenis dar practic tu din tribune nu vezi unde pica uneori mingea in viteza jocului. Desigur ca nimeni n-a reusit si dupa 30 de minute organizatorii i-au dat sansa unei pustoaice dupa ce i-au soptit jucatorului ca e timp sa termine cu circul. Ei uite cam asa e si asta cu Serena si nu numai cu ea. Un junior la nivel inalt deja e o arma redutabila si unii habar nu aveti despre ce vorbiti. ;-))

persanu
persanu  •  13 Iulie 2019, 15:30
Postat de marc_ro pe 13 Iulie 2019, 14:56

Americanii astia asa sunt crescuti cu Capitan Planet in vene. E o iureala sa crezi ca din 48 de puncte pe serviciu sa nu inimeresti una nereturnabila. Bineinteles ca trebuie sa si sti sa faci asta, chiar daca esti amator.

Dacă dai de unu care ține racheta în mână ca și cum ar tăia pâine... Sportul în general are nevoie de coordonare, când lipsește poți avea cea mai mare încredere din lume... Așa la televizor pare foarte ușor, la fel ca fotbalul, toți își dau cu părerea toți ar fi antrenori dar ei greșesc la munca lor zilnica dar la munca altuia :)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează