SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // Declarație războinică înainte de finală: „Am oftică pe Serena! Mă interesează mai mult să piardă, decât Wimbledonul”

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iulie 2019 14:08

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) și Serena Williams (37 de ani, 11 WTA) se luptă în finala Wimbledon 2019. Meciul va fi sâmbătă, de la ora 16:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Eurosport.

Gigi Becali se bagă și la tenis. Chestionat pe subiect de jurnaliștii de la televiziunea ProX, patronul FCSB a intrat imediat în discuție.

„Mai mult mă concentrez la rugăciune decât la jocul Simonei. Mă uitam la ea când eram în pușcărie și mă rugam cu lacrimi pentru ea. Îmi părea rău de ea că nu reușea. Că nu ajungea în finală și apoi că n-o câștiga.

Am zis «Doamne, dă-i o finală pe care să o câștige și să o bată pe Serena!». Dacă bate, nici nu mă mai uit la ea. Îmi doresc să o bată pe Serena o dată, dar să o bată măr! Ăsta e scopul meu pentru Simona. A luat Roland Garros, să ia Wimbledon, dar și să o bată pe Serena.

Mai mult mă interesează să o bată pe Serena, decât să câștige Wimbledon. Dacă am văzut-o pe Serena bătută, mă închin și gata!

Am oftică pe Serena de când vedeam că o bate atât de ușor pe Simona. Când o vedeam atât de neputincioasă pe Simona, muream de oftică! Vreau ca Serena să fie bătută măr”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

9-1este raportul meciurilor dintre Serena Williams și Simona Halep

Citește și:

Darren Cahill o elogiază pe Simona după semifinala cu Svitolina: „Cel mai bun meci pe iarbă din toată cariera!” » Ce spune despre Serena

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
731529873884556
Marius Popa Robert  •  13 Iulie 2019, 10:34

Eugen Qy respect pentru textul scris de tine ,la asta ma gandeqm si eu.Este un infractor care incearca sa fie vazut bine ajutand pe unu si pe altul si construind catedrale mincinoase ,pt ca el asta face ,minte ca este credincios ,cand de fapt este un nenorocit

105662257060988
Eugen Qy  •  13 Iulie 2019, 08:32

Chiar asa, nu e nimeni care sa se roage ca oierul sa aiba parte de ceea ce face el altora ? Nu e NIMENI care sa se roage sa piarda oierul TOT ce nu a castigat STRICT pe munca lui cinstita ? Chiar NIMENI nu vrea ca acest gb sa primeasca LECTIA pe care o merita din plin ? Sau lumea e constienta ca acest gb e "pe ultima suta de metri"si n-are rost sa i se mai ureze ceva ? De asta e citat cu atata osardie de "jurnalistii" "gazetari sportivi"ce ii sorb vorbulitele de pe buze si chiar si pe cele nerostite in totalitate...

romeverest
romeverest  •  12 Iulie 2019, 22:13

De unde sa stie ciobanul fardat ca Simona a batut-o odata pe Serena, chiar rau de tot, in turneul campioanelor !!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează