SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS LA AUSTRALIAN OPEN // VIDEO „Nu e corect!” » De ce a izbucnit Serena în timpul meciului cu Simona Halep

Serena Williams nervoasă în meciul cu Simona Halep // Captură Eurosport
Serena Williams nervoasă în meciul cu Simona Halep // Captură Eurosport

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 11:57

Serena Williams (16 WTA) a avut un moment de nervozitate în timpul meciului cu Simona Halep (1 WTA) din optimile de finală de la Australian Open.

„Nu e corect”, a strigat Serena la capătul unui schimb mai lung de mingi, care s-a finalizat cu câștigarea punctului de către Simona, după ce mingea a atins fileul și a căzut în terenul jucătoarei din SUA.

Totul s-a întâmplat în setul 3, la scorul de 3-2 pentru Simona Halep și avantaj pentru Serena.

Meciul dintre Simona Halep și Serena Williams poate fi urmărit AICI!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
1220007131354173
Nelu Roman  •  23 Ianuarie 2019, 09:50

Ia.... nu te mai da mare cu ”psiho-analiza” ta de doi bani. Vârsta chiar contează în sport mai ales dacă este cuplată la o întrerupere de peste un an. Da, Simona merită felicitată pentru ce a realizat, dar asta nu înseamnă că nu e jenant pentru un număr 1 mondial să piardă la o asemenea jucătoare cum este Serena Williams, chiar dacă aceasta a fost nr 1 mondial atâta amar de vreme. Problema cu Simona este că înfrângerile ei, de cele mai multe ori, nu reflectă poziția ei din clasament, și asta este supărător pentru fani ei, mai ales cei din Româna. De multe ori se spune că poziția ei din clasament, nr 1, nr. 2 sau nr 3, sânt poziții de conjunctură cu mult peste valoarea ei. Și da, Simona, din păcate, de multe ori Simona confirmă aceste spuse.

truiad
truiad  •  22 Ianuarie 2019, 11:50

N-am inteles sensul exemplificarii 'nu e corect' ! Normal sa fii frustrat cand adversarul are noroc. Altfel, fara patima, un nr 1 mondial, n-ar trebui sa piarda la o jucatoare cu 10 ani mai in varsta, venita dupa o pauza de 1 an, cu doar cateva jocuri oficiale inainte de AO chiar daca a fost o super-jucatoare de tenis. Si Federer este un fenomen, isi dramuieste bine aparitiile in arena dar pierde de multe ori, varsta isi spune cuvantul si nu a avut intreruperi fortate mari de joc. Altfel, Simona este deja cea mai buna jucatoare de tenis din istoria Romaniei, indiferent de locul ocupat in ierarhia WTA acum sau in viitor.

10212238335379454
Motrescu Mihai  •  21 Ianuarie 2019, 18:38

Kilograme în plus,înălţime în plus,forţă în plus,experienţă în plus;pe undeva normal s-o bată Serena pe Simona.Nici nu contează diferenţa de vârstă-vezi cum a pierdut Federer-,calitate la amândouă,cu un plus pentru Serena.Si să nu uităm,toate jucătoarele din top 10 au ajuns pe un loc mai sus de când Serena s-a retras pentru a naşte.Atenţie,hateri de pretutindeni:greşeala se iartă,prostia se pedepseşte,mai devreme ori mai târziu.Si voi sunteţi profesori în prostie.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează