SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // Simona Halep, mesaj războinic pentru Serena Williams » Ce tactică va folosi în optimi la Australian Open

Simona Halep la Australian Open
Simona Halep la Australian Open

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 ianuarie 2019 21:42

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) și Serena Williams (37 de ani, 16 WTA) se vor duela luni dimineață în cel mai tare meci al optimilor de finală de pe tabloul feminin de la Australian Open. Ora nu a fost încă stabilită.

Simona Halep a vorbit despre meciul cu Serena Williams și a spus că nu se sperie de renumele adversarei sale.

Serena era un adversar care mă intimida când eram mai tânără, dar acum nu mă mai simt intimidată de ea. Acum e doar următoarea mea adversară”, a declarat Simona Halep la conferința de presă.

Ce tactică va folosi

Vorbind despre înfruntarea cu mezina familiei Williams, românca a punctat că va fi un pic diferit pentru că a învins-o o singură dată până acum.

"Va fi o mare provocare pentru mine. E grozav întotdeauna să joc contra Serenei pentru că de fiecare dată învăț ceva din acel meci. Trebuie să joc la fel, dacă pot. Să fiu inteligentă, agresivă. Să o fac să se miște mult și să dau ce am mai bun. Nu mă voi gândi exegerat de mult la acest meci, nu am de ce, trebuie doar să intru pe teren și să joc natural și cu încredere", a adăugat Simona Halep.

 Citește și:

Simona Halep poate fi a 9-a din istorie care face asta! Ce record poate atinge dacă trece de Serena Williams

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
merace
merace  •  20 Ianuarie 2019, 18:07

"mesaj razboinic" e cand se bate cu pumnii in piept unul din wrestling si urla la TV, sa auda si adversarul, "Te desfiintez! Te distrug!" :D Mesajul Simonei e doar optimist.

albanezulvesel
albanezulvesel  •  20 Ianuarie 2019, 10:15
Postat de lapusneanul pe 20 Ianuarie 2019, 08:32

asa, si ?

Ba tie vad ca ti place telemeaua

ray51
ray51  •  20 Ianuarie 2019, 10:04

Abia astept sa vad cum o vei face "sa se miste mult". N-ar fi rau sa folosesti si mingile scurte mai des. Invata si de la Monica N. cate ceva.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează