SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // Simona Halep poate fi a 9-a din istorie care face asta! Ce record poate atinge dacă trece de Serena Williams

Simona Halep la Australian Open
Simona Halep la Australian Open

Articol de - Publicat sambata, 19 ianuarie 2019 20:37

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) și Serena Williams (37 de ani, 16 WTA) se vor înfrunta luni dimineață în șocul optimilor de finală de pe tabloul feminin de la Australian Open. 

  • Ora partidei nu a fost stabilită încă

De când au apărut în circuit, surorile Williams au reprezentat o forță. De aceea, în cei peste 20 de ani de prezență în circuitul feminin, doar opt jucătoare au reușit să le învingă la același turneu.

Dintre acestea, numai Kim Clijsters a reușit acest lucru de două ori. Dacă e să vorbim de turneele de Mare Șlem, performanța de a le învinge pe Venus și pe Serena au reușit-o doar Karolina Pliskova în 2016, Kim Clijsters în 2009 și Justine Henin în 2007, toate la US Open, și Martina Hingis la Australian Open în 2001.

"Nu vreau să vorbesc despre ce ar însemna să le înving pe amândouă în același turneu, întâi să se întâmple și apoi voi vorbi. Cu siguranță e cea mai grea tragere pe care am avut-o până acum la un turneu de Mare Șlem", a spus Simona Halep, locul 1 WTA.

Jucătoare care le-au învins pe surorile Williams în același turneu

tabel

Citește și:

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // 3 lucruri de care Simona poate profita în fața unei Serena descătușate  

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // Halep a numit „creierul” din spatele strategiei câștigătoare cu Venus: „Nu e antrenor oficial, nu poate veni în lojă, dar mă ajută”

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS / Descrierea pe care liderul WTA i-o face americancei: „M-am obișnuit să mă bată. Nu, glumesc!”

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
albanezulvesel
albanezulvesel  •  20 Ianuarie 2019, 10:20
Postat de soccerescu pe 20 Ianuarie 2019, 08:24

Și tu după ăla reglat la Budapesta. Fiecare cu ceasul lui. )

Ceasul din Tirana este dominant.. noi machidonii avem puterea in Romanika

partea47mea
partea47mea  •  20 Ianuarie 2019, 08:38

O sa fie foarte greu cu Serena, are marele avantaj al fizicului care, fara sa vreau sa fiu rautacios , e atipic fetelor din orice sport.Dar micuta noastra,cu o inima mare si cu talentul urias pe care le detine poate sa o "rapuna".Un nou "David si Goliat".Mult succes Simona!

soccerescu
soccerescu  •  20 Ianuarie 2019, 08:24
Postat de albanezulvesel pe 20 Ianuarie 2019, 05:56

Functionzi dupa ceasul reglat in Tirana...))

Și tu după ăla reglat la Budapesta. Fiecare cu ceasul lui. )

Vezi toate comentariile (17)
Comentează