SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // Karolina Pliskova a demolat-o pe Muguruza, într-un meci cu doar 3 erori neforțate

FOTO: Guliver/GettyImages +6   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 12:28

Karolina Pliskova (8 WTA) s-a impus categoric în fața lui Garbine Muguruza (18 WTA), scor, 6-3, 6-1 și va juca în sferturile de finală de la Australian Open împotriva Serenei Williams (16 WTA).

Garbine Muguruza i-a pus probleme cehoaicei doar în debutul primului set, reușind un break în game-ul cu numărul 4, neconsolidat. Ajutată de serviciu, cu procentaje uluitoare, câștigând 80 la sută dintre punctele jucate cu primul și 83 la sută dintre cele jucate cu al doilea, cehoaica a închis actul de debut în 37 de minute.

Garbine a clacat complet. Dezarmată de jocul perfect făcut de cehoaică de pe linia de fund a terenului, Muguruza și-a mai trecut în dreptul ei un singur game. Pliskova a terminat partida cu 23 de lovituri câștigătoare și doar 3 erori neforțate, cea din urmă statistică fiind un record pentru actuala ediție a Marelui Șlem de la Melbourne.

 

Vezi și: 

Karolina Pliskova, posibila adversară din sferturi, a analizat înfruntarea: „Uneori, Serena e de nebătut”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
baruch
baruch  •  21 Ianuarie 2019, 09:52

muguruza e umbra jucatoarei de acum 2 ani...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează