SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // Strategia inedită pregătită de Patrick Mouratoglou » Cu cine s-a antrenat Serena înainte de Australian Open

Serena Williams și Patrick Mouratoglou FOTO: Guliver/GettyImages
Serena Williams și Patrick Mouratoglou FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 09:26

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) și Serena Williams (37 de ani, 16 WTA) se înfruntă în optimile de finală de la Australian Open. Câștigătoarea va juca în turul următor împotriva cehoaicei Karolina Pliskova (8 WTA).

Înainte de Australian Open, Serena Willliams și Patrick Mouratoglou au căutat să aibă antrenamente contra jucătorilor activi din ciruitul ATP. Stefanos Tsitsipas, Grigor Dimitrov, Frances Tiafoe, Bernard Tomic sau Christopher Eubanks au fost cei care s-au pregătit alături de fostul lider mondial.

"Dacă trebuie să-și ridice nivelul jocului atât de mult încât să facă față loviturilor băieților în fiecare zi , atunci se va îmbunătăți foarte repede", a explicat Patrick Mouratoglou pentru New York Times.

Francezul a mai spus că această practică face parte dintr-un plan pe termen lung. "M-am chinuit puțin. Lovește foarte puternic, terenurile sunt rapide, nu sunt obișnuit ca mingea să fie lovită atât de plat. A trebuit să lupt mult pentru a mă adapta", a spus Frances Tiafoe. 

Vezi și: 

Mutarea începutului de an: cine e alături de Simona Halep la încălzirea dinaintea șocului cu Serena

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  21 Ianuarie 2019, 10:23
Postat de Lengyel Adrian pe 21 Ianuarie 2019, 10:18

***

Scuze , am gresit , de fapt si pentru ***!!! cinste voua domnilor moderatori de la GSP ca o aparati pe aceasta *** cu acordul WADA. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

986379311381755
Lengyel Adrian  •  21 Ianuarie 2019, 10:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează