SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // VIDEO Radu Banciu, derapaje rasiste îngrozitoare după Simona Halep - Serena Williams: „Arată ca maimuțele de la grădina zoologică!”

Serena Williams - Simona Halep // FOTO: Reuters
Serena Williams - Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 08:21

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // Cunoscutul jurnalist Radu Banciu a avut o serie de derapaje rasiste dezgustătoare la adresa Serenei Williams (37 de ani, 16 WTA), la câteva ore după meciul câștigat de americancă în fața Simonei Halep (27 de ani, 1 WTA), scor 6-1, 4-6, 6-4, în optimile de finală de la Australian Open. 

Banciu a avut mai multe reacții grotești la adresa echipamentului Serenei Williams, pe care a insultat-o în cel mai josnic mod după meciul cu Simona Halep

„Nu știu dacă ai voie să joci așa. Eu am avut impresia prima dată că făcuse pe ea și că i se umflase chilotul în spate și nu se putea duce de rușine la toaletă în timpul meciului. Stătea cu punga aia de rahat în fund. Nu se poate în halul ăsta! Serena Williams arăta cum sunt maimuțele de la grădina zoologică cu fundul ăla roșu. Dacă peste fundul ăla pui niște nădragi, arătă exact cum arăta pe teren Serena Williams. Nu se poate să joci în halul ăsta!

Serena Williams este un Ion Iliescu al tenisului! Asta la 90 de ani le va bate pe toate fătucile care vor apărea în timp. Va veni la 90 de ani cu bastonul într-o mână și racheta în cealaltă. Incredibil! Trebuie s-o blurezi pe Serena, nu poți arăta așa ceva la televizor. 

Halep, în loc s-o scuipe între dinți la finalul meciului, i-a zis ceva de bine. I-a zis probabil «you are amazing.» Eu îi dădeam cu racheta în cap, nu se poate să joci așa!”, a spus Radu Banciu, la B1 TV.  


Reacția lui Radu Banciu, între minutele 01:00 - 04:00

Vezi și: Simona Halep a uimit pe toată lumea » Ce notă și-a dat după eliminarea de la Australian Open „Am curajul să spun asta”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (98)
2108891419154298
Tudor Mone  •  23 Ianuarie 2019, 10:01

Am si eu o intrebare, daca zicea de exemplu de fundul lui nadal, asa-i ca nu avea nimeni nimic de comentat ? Nu mai ai voie sa zici nimic de femei, de lgbt de africani, afro-americani si etc... Chiar e dizgratioasa. Picioarele ei sunt cat alea ale lu collins , kivtova si halep combinate. Pai *** *** .. Acuma daca esti negru nu mai ai voie sa fii dizgratios sau ce ? Pe cristian tudor popescu l-ati aparat toti cand a zis de aia ca e pavian dar la banciu sariti cand spune ca are serena fund de babuin =)) ..Bine ca voi oricum scrieti ca sa faceti trafic, prin urmare titluri care contin : rasist, xenofob, discriminator etc... vînd. Dar aia nu schimba faptu ca am ajuns penibili.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

177015329491574
Gheorghe Clejanu  •  23 Ianuarie 2019, 08:21

Pamflet, au mai scris de Serena si altii. Bine ca a pierdut sa nu o mai vedem la parada de moda !

10155633308976552
Cornel Perju  •  23 Ianuarie 2019, 06:29
Postat de Valentin Tataru pe 22 Ianuarie 2019, 23:48

Dincolo de comentariile acide ale lui Banciu trebuie sa recunoastem ca Serena parea ca are ceva in chiloti, este diforma, apare cu 1.75 si 70 kg dar imi este foarte greu sa cred aceste date, se antreneaza numai cu barbati, era dubla fatza de Simona.

cum sa aib 75kg? hai ca asta e o gluma proasta. doar 'pectoralii' cantaresc 15kg iar partea dorsala alte20kg

Vezi toate comentariile (98)
Comentează