SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

Simona Halep și-a aflat adversarele de la turneul de la Cincinnati: posibil duel cu o româncă + tablou infernal

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 august 2018 09:00

Simona Halep, 26 de ani, locul 1 WTA, și-a aflat astăzi posibilele adversare de la turneul de la Cincinnati, numit Western & Southern Open, care va începe pe 13 august.

Simona Halep va avea liber în primul tur, urmând ca în runda a doua să joace împotriva câștigătoarei partidei dintre Irina Begu, 55 WTA, și o jucătoare venită din calificări.

În turul III, Simona ar putea avea din nou meci cu australianca Ashleigh Barty (16 WTA), cea cu care se duelează în semifinalele turneului de la Montreal.

Pe partea de tablou a Simonei Halep se mai află Garbine Muguruza (7 WTA) și Jelena Ostapenko (11 WTA), una dintre acestea urmând să fie adversara din sferturi a Simonei.  În semifinală, Simona Halep o poate întâlni pe Angelique Kerber (4 WTA).

În finală, Simona se poate duela cu Caroline Wozniacki (2), Sloane Stephens (4) sau Elina Svitolina (5).

 

Posibil traseu Simona Halep

turul I:
turul II: Irina Begu
turul III: Ashleigh Barty
sferturi: Garbine Muguruza 
semifinale: Angelique Kerber
finală: Caroline Wozniacki

Duel Românesc în turul I

Ca și la turneul de la Montreal, vom avea parte de un duel 100% românesc. Monica Niculescu, locul 69 WTA, se va duela cu Ana Bogdan, locul 82 WTA, în prima rundă a calificărilor.

Tot în turul I din calificări, Sorana Cîrstea, 54 WTA, va juca împotriva americancei Vania King, locul 908 WTA.

Pe tabloul principal, Irina Begu va juca în turul I cu o jucătoare venită din calificări.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
lapusneanul
lapusneanul  •  11 August 2018, 12:41

anonimule care ai scris articolul, niculescu vs bogdan si cirstea vs king se joaca in turul 1, numai ca e al Calificarilor...

10204444699616941
Ion Ionescu  •  11 August 2018, 12:38

Ce va mai place sa scrieti de TABLOURI INFERNALE, depasitilor si ratatilor! E un tablou ABSOLUT NORMAL. Cum a fost si cel de la Montreal. Vreti sa iesiti in evidenta prin titluri bombastice, ca de-obicei...Cata scarba mi-e de voi!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează