SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Simona Halep și-a stabilit strategia pentru meciul cu Serena: "Așa voi juca! Simt că pot să îi fac față"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2016 11:32

Simona Halep și Serena Williams se vor duela în sferturile turneului de la Indian Wells. Partida se va desfășura joi dimineață, pe terenul central, și nu va începe înainte de ora 04:00, ora României, și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe DolceSport.

După meciul cu Barbora Strycova, 6-3, 1-0, Simona a vorbit despre duelul cu Serena și și-a stabilit tactica prin care vrea s-o învingă a doua oară pe liderul WTA.

"Mă aștept la un meci greu. O cunosc destul de bine pe Serena și știu că este foarte puternică. Va fi dificil să obțin victoria, dar am șansa mea.

Va trebui să joc la cel mai înalt nivel al meu și să fac totul pentru a câștiga. Trebuie să joc agresiv, dar nu foarte puternic, așa cum am făcut-o în fiecare zi de când am venit în America. Eu nu lovesc puternic, ci rapid. Mă mișc bine și lovesc cu încredere. În plus, serviciul îmi merge foarte bine.

Vom vedea ce va fi cu Serena. Eu simt că îi pot face față. Este greu, dar e normal. Ea este numărul unu mondial", a spus Halep, potrivit site-ului turneului.

6-1este raportul meciurilor Serena - Halep, în favoarea americancei

Ultima întâlnire dintre cele două a avut loc în 2015, la turneul de la Cincinnati, când Williams s-a impus în două seturi, scor 6-3, 7-6. Singura victorie a Simonei Halep a avut loc în 2014, în grupele Turneului Campioanelor. Atunci, românca s-a impus în două seturi, scor 6-0, 6-2.

Citește și: Reacția Serenei Williams când a aflat că va juca împotriva Simonei Halep » Cum o caracterizează pe româncă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
597667370336981
Kitty Mace  •  16 Martie 2016, 22:06
Postat de balauru48 pe 16 Martie 2016, 13:56

70 de articole despre Halep, doar pentru ca a câștigat prin abandon cu nr. 5 milioane wta. Bravo gsp :))

Strycova e #36 iar Simona o conducea cu 6-3 1-0 , iar game-ul din al doilea set l-a castigat la 0. o batea chiar daca nu cerea forfait.cu Serena e alta problema...e ca si cum joaca o tenismena cu o halterofila , da tare& va avea si publicul de partea ei, dar orice e posibil. Succes Simonei& toata sustinerea noastra!

sorindrag
sorindrag  •  16 Martie 2016, 21:57

6 - 0 6 - 1 pentru *** Serena Williams!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

polistul68
polistul68  •  16 Martie 2016, 18:01
Postat de ceaiuri pe 16 Martie 2016, 15:02

simona daca serveste bine si o alerga pe serena ..nu pierde,serena se bazeaza pe un serviciu bun si pe un retur la fel de bun..scoasa din zona de confort americanca are de suferit...are si cateva kg in plus si dif de varsta poate sa fie decisiva ..cred ca e mai aproape ca niciodata de victorie simona

Teoretic..ai dreptate....practic...nu a reusit nimeni si aplice teoria ta. Serena pierde cind joaca ea prost.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează